Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

För dig som är gravid

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper dig under din graviditet. Det finns också ett effektivt komplement: massage. Forskning har visat att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Att tänka på vid bokning av en gravidbehandling

  • Vi har anpassat våra behandlingar för gravida, fast alla människor är olika. Vet du om att du har svårigheter, kontrollera alltid med din barnmorska. 
  • Vi använder bara naturliga produkter, inga steroider och väldigt lite eteriska oljor. Om man önskar kan man även boka behandling utan eteriska oljor/ lukter.
  • Våra behandlingar utförs liggande. Att ligga på rygg eller mage kan vara svårt för dig som är gravid, beroende på hur stor magen är. Känn därför efter hur lång behandling du och bebisen klarar av.

Att tänka på inne på Asia Spa

  • Bastar du, bastar bebisen! Ha alltid koll på din egna kroppstemperatur under din spa vistelse. 
  • Bubbelbadet kan vara störande för bebisen pga. ljudet i vattnet så känn efter och var inte i för länge. Det är ok att gå mellan varmt och kallt.
  • Tänk på att inte använda massagestrålar runt mage, rygg och under fötterna. 

Nedan ser du behandlingar vi kan utföra på gravida, men vet du om att du har svårigheter, kontrollera alltid med din barnmorska innan bokning av behandling:

Boka behandling

Maila dina önskemål till bokning@varbergsstadshotell.com eller ring 0340-69 01 08.

Ring upp mig

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.