Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

KittYoga

Yogaklasser med Kitty

There is more than what meets the eyes 

Följ med yogaläraren Kitty på en unik yogaresa med slutna ögon. Välj att balansera obalansen mellan ögonen och öronen. Öppna upp kanalerna till dina nyfikna öron. Med ögonlockens värme mot ögonen följ med in till sinnenas magi -  ÄNTLIGEN kan du väcka sinnena till fullt liv. När du börjar se med dina inre ögon, börjar du lita på dig själv mer och stärker din självkänsla. Ett mjukt flöde från början till slut med slutna ögon.

"Praktiserar jag yoga för att bli sedd? Praktiserar jag yoga för att se? Det finns så mycket mer att upptäcka och utforska i mörkrets ljus. VÅGA!!!”

/Kitty

Datum & tid:

  • Torsdag 18/1 kl. 19.00-20.30
  • Torsdag 12/4 kl. 19.00-20.30
  • Torsdag 17/5 kl. 19.00-20.30

Plats:

Asia Spa aktivitetsrum. Kom ombytt och klar. 

Pris:

195 kr/person och pass (fritt för medlemmar, begränsat antal platser)

ALLA är välkomna men förkunskap krävs. 

Bokning

Bokas via telefon 0340-69 01 08 eller på Asia Spa.

Om Kitty:
”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.” Kärleken till yogan väcktes för 34 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi. Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne. Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något! Kitty undervisar ca 800 klasser per år i Sverige (Hagabadet i Göteborg) och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas, långa kreativa sekvenser, lekfullhet, överraskningar, kraft, ömhet, filosofiska tankar och intensiv musik.

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU här och nu.

www.flowglow.se
Facebook: www.facebook.com/kitty.strand.1
Instagram: kittyogaheart

KittYoga Live Alive:
Yoga Games – Stockholm & Göteborg – www.yogagames.org
Prana – musik och yogafestival i Göteborg – www.pranafestival.org

KittYoga online:
Yogobe – yoga online – www.yogobe.com

Fotograf: Ester Anna Rosen, www.annarosenfoto.se //bilderna från Yoga Games i Göteborg//