Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

KittYoga - Fullbokat

The Heart of KittYoga Flow

Följ med yogaläraren Kitty på en spännande och förlängd resa på mattan för att möta, beröra, upptäcka, uppskatta dina dolda skatter. Livet är ej förkoreograferat, ej förutsägbart. På samma sätt kommer vi bjuda in flödet på mattan. Låt det kreativa flödet hjälpa dig att utforska dig själv och öppna hjärtats kanter utan hörn. Var beredd på att svettas, överraskas och skratta! Inspiration från början till slut med musik som kommer att bära oss. 

Datum:

Lördag 18/11 – Fullbokat! Välkommen att höra av dig på tel: 0340-69 01 08 om du vill sätta upp dig på väntelista. 

Tid:

Kl. 12.30–14.30, 120 minuter non-stop. Kom ombytt och klar. 

Plats:

Asia Spa aktivitetsrum

Pris:

195 kr/person och pass

ALLA är välkomna men förkunskap krävs. 

Bokas via telefon 0340-69 01 08 eller på Asia Spa.

Om Kitty:
”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.” Kärleken till yogan väcktes för 34 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi. Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne. Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något! Kitty undervisar ca 800 klasser per år i Sverige (Hagabadet i Göteborg) och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas, långa kreativa sekvenser, lekfullhet, överraskningar, kraft, ömhet, filosofiska tankar och intensiv musik.

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU här och nu.

www.flowglow.se
Facebook: www.facebook.com/kitty.strand.1
Instagram: kittyogaheart

KittYoga Live Alive:
Yoga Games – Stockholm & Göteborg – www.yogagames.org
Prana – musik och yogafestival i Göteborg – www.pranafestival.org

KittYoga online:
Yogobe – yoga online – www.yogobe.com

Fotograf: Ester Anna Rosen, www.annarosenfoto.se //bilderna från Yoga Games i Göteborg//

Yoga med Kitty
Yoga med Kitty
Yoga med Kitty
KittYoga
KittYoga
KittYoga
KittYoga
KittYoga
KittYoga