Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Medlemskap på Asia Spa

Träning & harmoni året om

Njut så mycket du kan av varma bad, vattenmassage, olika bastubad och mycket annat. Träna fysiskt och mentalt - du väljer själv aktiviteter från vårt varierade utbud.

Som Kyakumedlem har du tillgång till hela Asia Spa inklusive aktiviteter och mycket mer. Exempelvis får du tillgång till våra bad; Japansk tvagning, Varma källor, Vitality Pool, Bastuoas (med kallbadkar, ång- och torrbastu) och avslappningsutrymmen samt vårt gym som alla ger en skön återhämtning mitt i vardagen.

Naturligtvis får du nyttja våra meditationsrum och övriga vilorum, som är till för en stunds avkoppling och reflektion. Du har även tillgång till våra aktivitetspass, se aktuellt aktivitetsschema > Här finner du bland annat ett brett utbud av olika yogatekniker som ökar din stresstålighet och ger dig både fysisk som mental styrka. Drop-in tidigast 20 minuter innan passet börjar gäller. Tänk på att ta med dig badkläder och handduk, (handduk finns även att hyra på Asia Spa för 10 kr).

Garuda för medlemmar

Garuda står för skärpa och fokus. Klassen består av flöde, rytm och en blandning av yoga, pilates, dans och tai chi. Hitta avslappning och precision i varje rörelse och lär dig grundläggande Garudateknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet.

Vårens datum: 

Torsdag 25/1 kl. 18.30
Fredag 2/2 kl. 08.30
Fredag 16/3 kl. 08.30
Torsdag 26/4 kl. 18.30

Följande pass är endast för hotellets gäster:
Lördag 21/4 kl. 16.00. 

Våra olika medlemskapsformer

Vardagar kl. 7–13. Perfekt medlemsform för dig som har mer tid på förmiddagen. 575:-/månad.
Vardagar kl. 7–21. Som Kyaku All Day-medlem har du tillgång till hela Asia Spa inklusive alla aktiviteter. 675:-/månad
Vardagar kl. 7–21. Kyaku All Day-medlemskap i tre månader. 825:-/månad