Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
2 januari 2013

2012-2013


Nu har det nya året firats in ordentligt på Varbergs Stadshotell & Asia Spa och vi passar på att kika tillbaka på det händelserika 2012.
I början av året stod 66 nya rum klara för att ta emot hotellgäster.
Varbergs skatteverk hade tidigare legat i byggnaden som blev totalt nyrenoverad med en Boutiquedel och en relaxavdelning.


I mars hade vi stor invigning av rummen med en rundvisning av hotellet för alla gäster. Vilken fantastisk fest det blev! 
Våren sprang på i ett rasande tempo och huset var fyllt med glada konferensgrupper och gäster som fyllde på med ny energi på Asia Spa. Många var nyfikna på de nya rummen och vi anordnade flera visningar.

Sommaren kom och konferensgäster byttes mer och mer ut till turistande sommargäster. Tyvärr var vi inte bortskämda med många stranddagar i Varberg så många gäster njöt av Asia Spa istället. 
På somrarna tar vi dessutom emot barn under sommarlovet, annars håller vi konsekvent på 15-årsgränsen.

  
Runt midsommar tog vi emot våra första gäster på den nybyggda verandan.


Verandan vetter ut mot torget och under varma dagar öppnas de stora fönsterpartierna upp så gästerna får en härlig känsla av att inne möter ute.


Hösten närmade sig och det byggdes för fullt på en ny avdelning till Asia Spa.Så i början av oktober öppnades dörrarna upp till Peacock House där våra gäster finner ljusteapirum, mörkerterapirum, tempelrum, Technogym och ett kunskapsrum. Detta lockade många nya medlemmar och vi hälsade glatt alla välkomna.


I december fick spegelsalen ny kostym i form av matta, gardiner och nya möbler. Så nu känns det extra roligt att duka upp till fest i den vackra salen. Lokalen används också flitigt av våra stora konferensgrupper.Både jul och nyår har nu passerat. Snön föll vackert utanför entrén för att sedan regna bort igen och idag strålar solen över Varberg. Vi vill ödmjukt tacka alla våra gäster för ett fantastiskt 2012!! 

Med tacksamhet och stolthet lämnar vi nu året bakom oss och fäster blicken på 2013.

Vi laddar med nya spännande paketerbjudanden och välkomnar alla att stiga in och njuta av vår lobby där vi har pianist både fredag och lördag.
Våra säljare, Janne Billing, Håkan Blomdahl och Anette Hauska är sugna på att dra igång säsongen och vi kommer även lansera en ny hemsida under januari.

God Fortsättning!
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-01-02 16:30 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar