Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
15 oktober 2013

Bloggevent på Varberg Stadshotell & Asia Spa


Ett roligt och händelserikt bloggevent ägde rum på hotellet i förra veckan. 
Ett gäng bloggare kom och besökte Varberg under ett dygn och vi hade planerat in god mat, besök på Asia Spa och studiebesök hos andra företagare i varberg.


Efter lunch på vår japanska restaurang Nami så begav de sig till Asia Spa och började med ett pass  Yin -Yoga i Indu-salen. Den var väldigt uppskattad och bloggarna var då laddade för att ta del av Vitality-poolen coh varma källorna.

Yin Yoga är ljus yoga som föryngrar och fyller dig med kraft. Mjuka positioner i ett tempererat rum. klassen startar med mjuk yin yoga flow där de sedan sjunker in i mjuka yinpositioner som arbetar på bindväven och producerar collagen som vi ju vet håller hud och fashia ung och elastisk.

Under måndagar och fredagar har du möjliget att delta i något av passen. Kika på våra andra passbeskrivningar på hemsidan.


Dag 2 cyklade tjejerna runt Varberg och besökte bl a Damernas och Kallbadhuset. Kamerorna åkte såklart fram för maken till vackert kallbadhus.

Bokar du ett Kurortspaket hos oss så ingår entré till kallbadhuset. Läs mer om paketet här.


Efter studiebesök på både Vagabond och och L:Bruket så tog de flesta tåget till sina hemstäder och vi slogs än en gång över hur smidigt det är med att ta tåg för våra gäster. 
Hotellet ligger bara en fem minuters promenad från stationen.

Vill du ta del av besöket så kan du bl a kika in på "Att vara någons fru", "Malin Persson" och "Tant Johanna".

Tack för besöket tjejer och välkomna åter!
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-10-15 10:50 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar