Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
4 februari 2016

Doft av Asia Spa

Varma källor med svalkande havsvindar som mjukt rullar in genom öppna fönster.
Det finns knappt något mer avkopplande än att låta musklerna vila här i värmen och låta blicken vandra längs med kustlinjen.
Visst vill man ta med sig en liten del av den magi och harmoni man finner på Asia Spa? Och det går faktiskt.

Vi har vår bästsäljare Lotus Love - serien som gästerna finner både i tvagringsrummen på Asia Spa och på hotellrummen. De finns också på hyllorna i spashopen, i receptionen och i vår webbshop.

Detta är vår egen doft och produkterna har vi varsamt arbetat fram tillsammans. Inspirerade av lotusblomman som symboliserar renhet och främjar för ett långt liv och lycka.  Ta med dig lite av Asia Spa hem. 

Vi vill också passa på att påminna om vårt aktivitetsutbud på Asia Spa. Ta en kik på aktivitetsschema och passbeskrivning innan du besöker oss så är du förberedd och hinner finna något som passar dig och ditt sinne för en fulländad spaupplevelse.

Vad sägs om ett 30-minuters pass i Sukha? Sukha är sanskrit för Happiness, Ease, Sweet och används för att beskriva ett meditativt tillstånd. Under denna klass jobbar vi med andetaget och avslappning. Avspänningen görs liggande. 

Möt våren i en lugn oas och släpp alla måsten. Lova dig själv att 2016 ska bli ett njutningens år och varje dag ska räknas som en gåva.

Fin februari till dig!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-04 15:26 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar