Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
20 mars 2010

Du behöver inte resa långt för att hitta hem.


Högst upp på hotellet, med utsikt över Varberg, fästningen och havet, ligger vårt Asia Spa. Vi har hämtat det bästa från flera österländska kulturer och skapat en härlig mix för ditt välbefinnande.

Här kan du välja mellan flera olika sköna och avslappnande behandlingar. Vi utvecklar ständigt vårat spa och fyller på med ny kunskap om för att du skall få ut så mycket som möjligt av ditt besök hos oss.

Du inleder din spa-vistelse med den traditionella japanska tvagningen. Precis som man gjort i Japan sedan urminnes tider, skrubbar du dig noga och meditativt, sittande på en pall och sköljer sedan av dig både tvål, stress och negativa tankar.

Därefter är du redo att välja mellan våra sköna kropps-och ansiktsbehandlingar, bad och vattenterapi, som alla syftar till att hela och stärka dig. Du kan njuta av bastubad och bad, som renar kropp och stjäl, ger nytt liv åt trötta muskler och stela leder och hjälper dig att slappna av. Du kan delta i aktiviteter som yoga, qi gong och meditation, för att finna frid, balans och harmoni. Och du kan bara vara och njuta av den varma och fridfulla atmosfären som genomsyrar hela vårt spa.
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2010-03-20 12:46 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar