Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
17 februari 2016

En salig blandning av "värt att veta"

Har du sett något mer praktfullt i lobbyn någon gång? Det var sannerligen ett vackert blomsterarrangemang som tog plats i entrén under helgen då vi firade Alla Hjärtans Dag här på hotellet.

Vi älskar tulpantiden som infinner sig i februari. För visst är tulpaner en av våra allra vackraste och mest efterlängtade snittblommor?
Tänk på att tulpanens åldrande påskyndas av den etylengas som frukter utsöndrar. Placera därför inte dina tulpaner vid sidan av ett fruktfat. Snitta om dem någon gång samt se till att ge blommorna rikligt med kallt friskt vatten.

Det är inte bara tulpaner som blommar i lobbyn utan den förut så ratade begonian har fått revanch och tar nu en ståtlig plats i de vackra umgängesytorna. Här är det perfekt att slå sig ner och avhandla ett kortare möte, jobba en stund vid datorn, ta en afterwork eller bara bläddra i en tidning en stund med en kopp kaffe vid sin sida.

Vi har gott om sittplatser i sköna soffor och fåtöljer också. Desutom spelas levande musik från flygeln under fredagar och lördagar. Här finner du vår lobbymeny i fall du blir sugen på något ätbart.

I lobbyn finner du också våra mycket trevliga receptionister. Just nu erbjuder de ett bassortiment från @kallebeck_ av bl.a underkläder, strumpor, strumpbyxor & badkläder. Ibland glömmer man packa ner allt...

En extra service, när man glömt detta hemma. Produkterna är medvetet designade i stilrena, tidlösa samt miljövänliga förpackningar. Fin fint!

Mycket värdefull information i detta blogginlägg och här kommer lite till ;)

Visste du att vi just nu befinner oss i Apans år? 

Apans år är den kinesiska astrologins nionde år. Vattumannen är det västerländska stjärntecken det kanske liknar mest. Precis som denna är apor nytänkande och gillar att gå sin egen väg. De är mycket intellektuella och gillar när det går snabbt i livet. 

Året kännetecknas av upptäckarglädje, humor och nyfikenhet. Ibland är apor lite för nyfikna...

Apans år är aktivt, det är ett år då det är bra att börja träna eller hålla på med någon sport. Det är ett år då man känner för att vara mer utåtriktad. Men det är också hälsans år. Apan är ett väldigt friskt tecken. 

År som var apans år: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. 

Fortsätt fin vecka till Dig som kikar in.

PS. Tänk på att du kan följa oss i våra digitala kanaler såsom Instagram och Facebook. På det sättet får du alltid veta när vi har nyheter på g och när vi postar nästa blogginlägg.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-17 14:35 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar