Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
2 januari 2017

Jag gillar att träna stillsamt & effektivt.

Viktoria är en av våra trognaste medlemmar och när vi mötte henne en tisdagskväll på Asia Spa, passade vi på att ställa några korta frågor till henne.

Läs mer om hur du blir medlem på Asia Spa

Hej Viktoria - Vem är du? 
Jag är egenföretagare som har många järn i elden. Jag driver två företag, Lilla Gröna - Kreativ Trädgård, där jag arbetar med trädgårdsdesign. Det andra företaget heter Trip2Garden, där öppnar jag och min kompanjon Marie Emilsson upp våra trädgårdar och små butiker för att dela med oss av inspiration kring trädgårdar med mera. 

Hur länge har du varit medlem på Asia Spa? 
Jag har varit medlem sedan 2007 och då började jag gå ihop med en vän. Det blev ett tillfälle varje vecka då vi fick anledning att träffas och göra något ihop. Ofta började vi med ett aktivitetspass för att sedan avsluta med en skön stund i varma källorna.

Vilket är ditt favoritpass och varför? 
Jag går regelbundet på Pilates med Gabriella på tisdagarna klockan 18.45. Det passar mig bra för då åker jag direkt efter jobbet. Pilates är ett skönt pass som fokuserar på styrkan kring bålen och ryggen. Det är viktigt för mig eftersom jag tyvärr har en dålig rygg och samtidigt arbetar mycket med kroppen i min trädgård och på plantskolan.

Vad gör Gabriella till en bra instruktör? 
Gabriella är tydlig och bra i sina instruktioner och får träningen att kännas lätt och okomplicerad. 

Vilka är fördelarna med Asia Spa, vad är det som gör att du fortsätter vara medlem?
Att bara komma in på Asia Spa gör att man blir lugn i hela kroppen. Där är ingen hetsig musik som ska peppa och pusha utan här är det tillåtet att komma ner i varv, röra sig långsamt, vara tyst och bara vara lite för sig själv. Jag har mycket på jobbet i vissa perioder och arbetar mycket fysiskt och då är det guld värt att ge kroppen möjlighet att varva ner och träna på ett stillsamt men effektivt sätt.

Vill du bli medlem? Läs mer om hur du blir medlem på Asia Spa

Upplagd av Varbergs Stadshotell och Asia Spa 2017-01-02 15:03 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar