Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
24 april 2017

Lotus Love - Svanenmärkta produkter!

Vi är så stolta över att våra nya prokuter är Svenenmärkta!
De är inte bara förpackningarna som är fina utan även innehållet. Produkterna har en fantastisk doft som är unik och exklusivt framtagen enbart för Lotus Love. 

Toppnoten är jasmin och syren, det är de dofterna som utsöndras när parfymen appliceras. Mellannoten är cederträ och caramel som uppträder strax innan toppnoten avtar. Basnoten i Lotus Love, som ger doftdjup och fasthet är vanilj, plommon och sandelträ. Låter det inte helt ljuvligt? 

Spaprodukter Varbergs Stadshotell & Asia Spa

På senare år har problemet med mikroplaster uppmärksammats allt mer. Mikroplaster är små plastpartiklar som återfinns i olika typer av produkter så som till exempel bodyscrub, läppstift, foundation, mascara och duschtvål. Tyvärr är det många som har dessa miljöbovar i sina badrumsskåp. När du tvättar av dig sköljs mikroplasterna rakt ner i avloppet. Mikroplasterna är så små att de även rinner igenom reningsverken och ut i haven där de förorenar, förgiftar och de äts upp av djur i haven som tror att det är föda. Då börjar vandringen i näringskedjan uppåt till allt större fiskar. Äter du fisk och skaldjur? Då kommer mikroplasterna i slutändan till dig. 

Omkring 40 ton mikroplaster hamnar i bara Östersjön varje år och mycket av det är från skönhetsprodukter.

Japansk tvagning

Med ett spa fyllt med produkter, vill vi göra vad vi kan för att vara så miljövänliga som möjligt. Till exempel så behöver inte våra gäster oroa sig för att skrubba sig med mikroplaster, hos oss skrubbar man sig med krossade aprikoskärnor och vår ansiktsbehandling är helt ECO. 

Att våra produkter är utan mikroplast känns bra ända in i själen och vi vill uppmana dig att göra ett smart val – hjälp dig själv och naturen. Rensa ditt badrumsskåp på de värsta bovarna och ersätt med bra produkter som innehåller ingredienser som naturen klarar av att bryta ned. 

Självklart kan du köpa med dig produkterna hem eller från vår webshop för att vara säker på att de produkter du använder hemma också är fria från mikroplaster! 

Upplagd av Varbergs Stadshotell och Asia Spa 2017-04-24 13:19 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar