Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
10 februari 2016

Nytt i butiken och en kik in i rum 233

Titta vad vi har plockat upp på hyllorna i spashopen idag.
De populära keramikhuvudena som kallas "rakudolls". De är brända med en speciell rakuteknik som gör att glasyren spricker och gör konstverket extra vackert. Huvudena skapas lokalt här i Varberg av keramikern Lisa Hammarposse. Visst är de fina?

I vår lilla butik uppe på Asia Spa finner du också smycken, kläder, skönhetsprodukter, te och hälsosamma snacks att köpa med dig hem efter ett besök. Här säljer vi också presentkort så du kan bjuda med dig en vän vid ditt nästa besök. Finns inget som uppskattas så mycket som en stunds njutning på spa.

En trappa ner från spa finner Du våra De luxe rum. Det är vårt senaste tillskott i rums-familjen och de ligger i vår K-märkta del av hotellet. Vi har försökt att bejaka det unika och anrika i dessa rummen under renoveringen men ändå skruvat till det med olika tapeter, tyger och helt smashing färgval för att skapa en lyxig och skön stil för Dig som gäst.

Många av våra gäster undrar vad som skiljer Boutique -rummen och De Luxe - rummen åt.


Ja, lätt förklarat så finner du ett  nytänkande grepp i Boutique-rummen, annorlunda inslag som till exempel runda sängar, designbadkar mitt i rummet och djurhudar på väggarna. Vad sägs till exempel om att sova i ett krispigt vinterlandskap, en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol. Vi har 66 av dessa rummen och du finner dem på våning 7, 8 och 9.

Och här, i våra De luxe-rum, så har vi gjort vårt bästa i att återskapa rummens forna glans. Sekelskiftesromantik kombinerat med klassisk lyx och modern komfort. 

Detta rum vi visar här i bildserien är rum 233, ett superior-rum med rymlig sittgrupp och plats för skrivbord. Det är franska möbler från Grange som samsas med läckra textilier från Designers Guild. Rustikt franskt ekgolv, vitt tak med stuckaturer och en generös 180-cm bred continentalsäng.

Fönstret vetter ut mot Torggatan och har vackert ljusinsläpp.

e

Badrummet är klassiskt inrett med marmorgolv, takstuckatur och högblank svart badrumsinredning. 

En metallisk tapet har också fått ta sin välförtjänta plats i rummet. Sugen på att checka in?

Kanske att du och en kär vän kan boka in er på rum 233 i samband med några av våra populära events i vår? Vi har till exempel japansk temahelg i  i början av mars och sedan har vi Teaterkungen med Stefan Andersson i början av maj.
Kika på det och ha en fortsatt fin vecka nu.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-10 14:19 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar