Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
28 november 2012

Onsdag på Varbergs Stadshotell & Asia Spa


Idag är det onsdag, det innebär torghandel på Varbergs torg med en mängd vackra julblommor. Peter Molinder som ansvarar för blommorna på hotellet har smyckat vår utsida med vackra granar och håller precis på med ljussättningen.Jonas Nord stod för maten och vill du läsa mer om vår lunchmeny så går du in och kikar på vår hemsida. I morgon dukar kockarna fram årets julbord och det ser vi mycket fram emot. Speciellt  purjolökssillen och den halländskt gravade laxen. 


I den inre matsalen väntas nya stolar under dagen och det kavlas just nu upp ärmar för att hugga i och bära in dem i restaurangen.


Stolarna som kommer på plats är liknande dem vi nu har på vår veranda. Golvets plattor är designat av Mats Theselius och i taket hänger stora fantastiska buketter som belysning.


Lampornas namn är La vie en rose och Love you Love you not. De är designade av ett holländskt par, Brand van Egmond och de hänger med starka vajrar i det ljusa taket. En kul sak att veta om Love you Love you not är att en smilegubbe finnes i varje blomma. Varannan glad och varannan ledsen.


Anna Riis, en av de två ägarna, är hjärnan bakom all inredning på Varbergs Stadshotell & Asia Spa  och är just nu i full fart med att smycka julstämning på hotellet inför decembermånad.
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2012-11-28 18:20 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar