Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
24 april 2014

Rum med en storslagen historia

Vädret är fantastiskt här på västkusten och man kan inte bli annat än riktigt glad och det märks runt om. Både på gäster och på personal, huset sjuder av trivsamhet och glada skratt.
De sista detaljerna på våra nya rum kommer på plats denna veckan och vi stod länge och beundrade de vackra tavlorna som stod lutade mot väggarna i väntan på att upphängning.

Detta blir rum med en storslagen historia bakom, man känner det så tydligt. Hotellet är från 1902 och det bär på så många berättelser. Vi minns den dagen Edna berättade för oss om när hon städade på ettan och tvåan, då tömde de pottan som stod i pottskåpet innan de bädadde sängen....
Kanske får vi tag på någon mer historia som vi kan dela med oss här på bloggen.

Det blir rum som passar oss som älskar lampor, svepande gardiner och högt i tak... maken till många kristallkronor och vackra armaturer... 

I köket är det fullt ös denna torsdag och just nu är det ostfylld rösti som läggs på tallrikarna tillsammans med kycklingfilé och confiterade tomater. Fort går det och det är roligt att titta på den duktiga servispersonalen som kan bära säkert 4-5 lagda tallrikar samtidigt.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2014-04-24 14:59 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar