Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
12 april 2016

Stig in i rum 824 - Den ljusa sviten

Att checka in i sviten på ett hotell är alltid extra härligt och något man bör unna sig någon gång.

Stig in i vår ljusaste svit - Rum 824. Här möts du direkt av ett rymligt och vackert marmorbord med sex sammetsklädda stolar.

I vardagsrummet finns det också en generös soffa att luta sig tillbaka i.
Det finns alltså gott om plats för det mindre mötet eller kanske för den gemensamma drinken innan middagen serveras i restaurangen.

Här finns även ett enklare pentry med microvågsugn, kylskåp, handfat och espressomaskin.

Vi har två stora sviter med väl tilltagna vardagsrum, separata sovrum och en stor härlig balkong mot folklivet på stan! Den andra sviten ligger en våning under - läs mer om den i detta blogginlägg om en bröllopsnatt.

När du bokar Boutique Svit ingår alltid fri tillgång till Asia Spa och välkomstpaket med champagne och choklad. Och om ni vill så bär vi upp er frukost till rummet - det ingår! 

Du sover gott i en continentalsäng med guldig takkrona ovan samt tjusig och kul design på lamporna som pryder nattygsborden.

Även i sovrummet är ett mindre skrivbord placerat för dig som vill ha bra dagsljus då mascaran åker fram eller kanske då du behöver spendera någon timma vid datorn.

Smidigt att kunna stänga in till sovrummet om du tar emot gäster på ditt rum.

En gästtoalett inredd i marmor och vackra tapeter.

Badrummet i sviten är väl tilltaget med utrymme för både yacuzzi, dusch samt separat del för toalett och andra badrumsbehov.

Även här inrett med carraramarmor som är både ljust och vackert. Sjunk ner i badet och koppla av.

Sviten erbjuder även en mediaanläggning där du kan koppla in din egen dator eller telefon, den har också två tv-apparater och en balkong. Sviterna är naturligtvis också rökfria och utrustade med bekvämligheter såsom hårtork, strykbräda, skoputslåda och strykjärn, trådlöst internet samt allergianpassade kuddar och täcken.

Sugen på att checka in?

Läs mer om våra Boutique-rum.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-04-12 16:30 | Comments: None
Etiketter: Hotellrum, Boutique
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar