Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
9 mars 2016

Ta med dig en del av magin hem

Då man haft en skön vistelse på spa är det härligt att få med sig en del av upplevelsen hem.
En smak, en doft eller något litet fint att hänga runt handleden. På det viset påminns man upplevelsen och den härliga känslan lever kvar lite längre.

Har man dessutom haft en skön behandling med bra produkter så är det perfekt att investera lite i sig själv och ta med sig de produkter som passar just din hudtyp till badrumshyllan där hemma. 
Just nu jobbar vi mycket med dessa Ageless produkterna från PHYTO 5 som är helt ekologiska i vår nya behandling Eco Facial. Den behandlingen ser ut så här:

Detta är en avkopplande ansiktsbehandling där vi använder oss av rena, högkvalitativa ekologiska produkter. Behandlingen återfuktar huden på djupet samt motverkar och reducerar ålderstecken på ett naturligt och behagligt sätt. Behandlingen lämpar sig för alla hudtyper. I behandlingen ingår:

  • rengöring (ej portömning)
  • peeling
  • algmask
  • hårbottenmassage
  • lymfdränage med färgat ljus
  • lermask samt avslutande produkter

Vår egna doft från Lotus Love är riktigt uppskattad och fin också att ta hem som gåva till någon man håller av. Finns som schampoo, balsam, duschtvål, scrub och bodylotion. 

Te och nyttigt snacks finner du också på hyllorna i vår lilla shop.

Alla dagar blir lite bättre med choklad, inte sant?
Visste du förresten att choklad är fylld till bristningsgränsen med antioxidanter, som också finns i rödvin, frukt och grönsaker. Faktum är att forskare tror att choklad faktiskt innehåller mest antioxidanter i den listan. 

Antioxidanter = bra för kroppen!

Dofter! Vi älskar dofter. På hyllan i shopen finner du våra absoluta favoriter - lova att du doftar på Papavero vid ditt nästa besök...

En del av våra produkter går också att köpa i vår webshop.

Önskar Dig en fin vecka nu.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-09 14:14 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar