Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
6 maj 2014

Våren har kommit till Varberg

Nu har våren kommit på allvar och torget utanför hotellets entré är full av aktivitet och vacker blomster. Varberg Weekend har ägt rum och det är verkligen en Kick Off för denna sommarstad. Nu hälsar vi en härlig säsong välkommen!

Under Varberg Weekend skapade våra kockar kanske världens längsta landgång på verandan. Landgången skänktes till Bristol Acadamy, en skola i Uganda, och alla intäkter från denna lååååånga smörgås gick direkt till barnen på skolan. Stort Tack till både gäster och personal som gjorde detta möjligt! Titta in på Bristol Acadamy' s blogg och ta del av arbetet och livet på skolan i Uganda.

Många röda dagar har vi haft det sista och hotellet har fyllts av gäster som har kopplat av på spa. Under våren har badavdelningen fått nya färger och tapeter och dessa hängsstolar gör sig fantastiskt i vårt högst belägna rum med utsikt över hustak, hav och klippor.

Varberg är verkligen en vacker sommarstad, det tåls att sägas flera gånger om. Med ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och strandliv med närhet och cykel- och gångavstånd till allt så görs det till ett attraktivt semestermål för hela familjen. I år har vi skapat många sommarpaket som ska passa alla, både med och utan spa. Ta del av våra erbjudanden här och välkommen till Varberg!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2014-05-06 11:40 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar