Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
3 juni 2011

Yoga Games
Nu i helgen arrangeras Yoga Games på Svenska Mässan i Göteborg. Varbergs Stadshotell & Asia Spa samt Arken Hotel & Art Garden Spa är på plats med en monter.


"De som vill prova yoga, nybörjare av yoga, vana yogisar och instruktörer. Du som deltagare väljer själv hur avancerade positioner du vill och kan ta dig an, det är den personliga utvecklingen som är utmaningen. Välkända presentatörer, från olika delar av världen, medverkar i Yoga Games för att motivera, utveckla och ge dig en oförglömlig upplevelse.


Under lördag och söndag erbjuds en stor variation av klasser med några av världens bästa presentatörer samt inspirerande föreläsningar. På fredagen erbjuds de som redan är instruktörer och vana yogisar att fördjupa sig i unika workshops.


Yoga handlar om att finna balans mellan kropp och själ, släppa muskelspänningarna, andas avspänt och koppla bort den vardagliga stressen för en stund. Kroppen blir starkare och smidigare vilket i sin tur gör att man mår bättre i sin kropp och hållningen förbättras. Utövaren av yoga upplever mindre stress, blir gladare och är mer balanserad och harmonisk!"
Upplagd av Varbergs Stadshotell 2011-06-03 15:37 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar