Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Kuddmeny

Sov gott...

Oavsett vilken rumstyp du väljer vill vi att du ska sova riktigt gott under din vistelse. I alla sängar finns två sorters kuddar att välja på. En riktigt stor och en mindre, båda allergivänliga fiberkuddar som är fyllda med bollfiber.

Dessutom har vi några specialkuddar på lager för dig som önskar något annat än det som finns på rummet. Meddela gärna redan vid bokning om du önskar någon av dessa så finns den på rummet när ni kommer.

WELLPUR KUDDE skapar en ergonomiskt riktigt sovställning. Kudden ger stöd till axlar och nacke, vilket gör att blodet kan cirkulera fritt och du slipper vakna med smärta, stelhet eller spänningshuvudvärk. Skumkärnan återgår alltid till grundformen och dess öppna, ventilerade cellstruktur leder bort eventuell överskottsvärme medan du sover. Kudden passar bra för personer som lider av allergi eftersom kvalster inte kan leva i skumstoppningen. Kudden finns i två olika varianter:

  • Optimal
  • Contour är konturformad efter din nacke.

PLATT KUDDE passar dig som föredrar en riktigt platt kudde som är allergivänlig. Det är en fiberkudde med en stoppning av 100% siliconiserad polyester bollfiber.

1