FRIDAY FEB 7	SPEGELSALEN	APELVIKEN	WARDBERG	OTHER
12 p.m.				
12.30 p.m.				Lunch
1 p.m.				11.30 a.m. – 2 p.m. Main Restaurant
1.30 p.m.				
2 p.m.	Marlen Arnudd Grounding Yin Yoga – 60 min	Jamie Clememts	Hannah Barrett Crow Flow – 60 min	
2.30 p.m.		Conscious Connected Breathwork – 60 min		
3 p.m.				
3.30 p.m.				Snacks in the lounge
4 p.m.	Michael James Wong	Michelle Baker Shedding & Becoming Breathwork – 90 min	Leora Johansson Moon Flow – 75 min	outside Spegelsalen
4.30 p.m.	Agni Awakening Vinyasa Yoga – 60 min	Dicualiwork 70 mm		
5 p.m.	Opening Ceremony			
5.30 p.m.				
6 р.т.				
6.30 p.m.				Opening Dinner Japanese buffet
7 p.m.				Meeting point: Lounge "Stenhuset"
7.30 p.m.				
8 p.m.				Class Slow Pace
8.30 p.m.	Camille Vidal			Class Physical Energetic
9 p.m.	Restful Nights Yin Yoga & Sound Healing – 60 min			Talk/Workshop
	Outdoor Ceremony			

SATURDAY FEB 8	SPEGELSALEN	APELVIKEN	WARDBERG	OTHER
8.30 a.m.				
9 а.т.	Hannah Barrett Yoga Happy Flow – 75 min	Patrick Sjögren Fire & Water – 90 min		
9.30 a.m.				Snacks in the lounge
10 a.m.				outside Spegelsalen
10.30 а.т.	Michael James Wong Ladder Flow Vinyasa – 75 min	Michelle Baker Asana & Breath – 90 min		Jamie Clements
ll a.m.			I	Cold Water – 90 min Meeting point: Lounge Varberg Fortress
11.30 a.m.				variotis i oritess
12 p.m.				
12.30 p.m.				Lunch 12 – 2 p.m.
l p.m.	Patricia Appelgren Grounding back to your self Shakti Yoga – 75 min	Camille Vidal Found Your Way Back Yin Yoga – 60 min	Hannah Barrett Beautiful Backbends – 75 min	Main Restaurant
1.30 р.т.				
2 p.m.				Charles in the launce
2.30 р.т.				Snacks in the lounge outside Spegelsalen
3 p.m.	Michael James Wong Practice of the Gods Vinyasa Yoga – 75 min	Ann-Charlotte Johansson Soulcraft Dance – 90 min	Jamie Clememts Consious Breathwork – 60 min	
3.30 p.m.				
4 p.m.				
4.30 p.m.				
5 р.т.	Michelle Baker Deep Rest			Camille Vidal
5.30 p.m.	Yoga Nidra – 60 min			Mindul Happy Hour Workshop –90 min "Stenhuset" Dinner Small dishes buffet at Asia Spa
6 p.m.				7–9.30 p.m.

SUNDAY FEB 9	SPEGELSALEN	APELVIKEN	WARDBERG	OTHER
8 a.m.				Jamie Clements
8.30 a.m.	Jonna Segergren Shaking & Vibrations – 60 min		Michelle Baker Feeling & Healing Breathwork – 90 min	Cold Water – 90 min Meeting point: Lounge Varberg Fortress
9 a.m.				
9.30 a.m.				Snacks in the lounge
10 a.m.		Hannah Barrett	Camille Vidal Start the Day Softly Yin Yoga – 60 min	outside Spegelsalen
10.30 a.m.		Juicy Hips – 60 min		
11 a.m.				
11.30 a.m.	Michael James Wong Deep Rest Release			
12 p.m.	Restorative Yoga – 60 min			
12.30 p.m.	Closing Ceremony			
l p.m.				Brunch 12 – 2.30 p.m.
1.30 р.т.				Main Restaurant
2 p.m.				
2.30 р.т.				
3 p.m.				
3.30 р.т.				
				Class Slow Pace
	Class Physical Energetic			

The lounge is also the centre and meeting place of Varberg Winter Retreat.

VARBERG WINTER RETREAT SCHEDULE FEB 7-9 2025. WE RESERVE THE RIGHT TO MAKE CHANGES.

Talk/Workshop

Outdoor

Ceremony