Stenhuset goes Italian - La Casa Di Pietra

I sommar förvandlas Stenhuset till en italiensk trattoria med surdegspizzor, goda viner och ”musica d'italia” som får oss att svänga i takt. Häng med oss tisdag till lördag hela sommaren!

Med ingång från Prästgatan, endast ett stenkast från torget ligger detta anrika stenhus från 1600-talet. Här kan du uppleva en unik mix av historia och medelhavsträdgård då huset blir till en italiensk trattoria, varje tisdag till lördag vecka 27–32 kl. 17–22. 

Sommarkvällar med surdegspizza, god dryck och musik

I Stenhuset kan du hänga i skön miljö, njuta av goda stenugnsbakade surdegspizzor, svalkande drycker och musik! Fredag och lördag med dj! Ett riktigt bra sätt att avsluta en sommardag på helt enkelt.

Ute eller inne

Vid fint väder välkomnas alla gäster utomhus på verandan i den fantastiska trädgården. Om vädret skulle svika flyttar vi in bland valven från 1600-talet. Håll utkik här på hemsidan eller i sociala medier såsom Facebook eller Instagram.

La Casa Di Pietra 2020

Tisdag till lördag vecka 27–32 öppnar Stenhuset upp dörrarna från kl. 17.00. Då bjuder vi in till vår trattoria med surdegspizza, italienska delikatesser och skönt häng.

Take away

Vill du hellre ta med dig din pizza för att njuta hemma eller vid stranden går det naturligtvis också bra! Vi erbjuder take away på alla våra pizzor.

Varmt välkommen!

*Med reservation för abonnerat eller dåligt väder. 
Läs mer

Läs mer om Stenhuset


Stenhuset - en unik lokal för möten, fest & event

Är du och din grupp ute efter att ha möte i en lite mer spännande miljö? Alla våra konferenslokaler har sekelskiftescharm men Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det intima arrangemanget.
Fasad Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Ett hotell med många upplevelser

Aktuella evenemang

Hos oss händer det mycket, allt från mathelger och dryckesprovningar till musik och träning. Vi samarbetar även med lokala eventföretag där vi skapar paket med upplevelser, god mat och övernattning. Håll dig uppdaterad i vår evenemangskalender.