Fest & Event

Glittrande gala eller fest. Vi har utställningsytor i både mindre och större lokaler, miljöer att mingla på och vi kan skapa det arrangemanget som passar just din produkt och dina gäster. Vill du ha en unik och mer privat tillställning i ett av Varbergs äldsta stenhus? Har du en bok som bör lanseras på ett alldeles unikt sätt i en Spegelsal från 1902? Har du drömt om att skapa en egen Oscarsgala för dina kollegor? Modevisning, dansuppvisning eller en rolig kickoff?

Fira kärleken
Bröllop på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bröllop

Varbergs Stadshotell är perfekt för både brudpar och gäster. Lägg hela bröllopet på hotellet med allt från vigsel, fest och bröllopsnatt. Vi har lokaler för både stora och mindre sällskap och skräddarsyr middagen enligt brudparets önskemål.
Glittrande gala eller fest
Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kick off & Events

Har du något att fira och vill ha hjälp att ordna ett lyckat event? Vi har lokaler i olika storlekar, miljöer att mingla på och möjlighet att skapa det arrangemang som passar just dig. Välkommen att kontakta oss för förslag på upplägg.

Stenhuset - en unik lokal för möten, fest & event

Är du och din grupp ute efter att ha möte i en lite mer spännande miljö? Alla våra konferenslokaler har sekelskiftescharm men Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det intima arrangemanget.