Vårt serviceutbud

På Varbergs Stadshotell kan du njuta av mer än bara hotell och spa. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera ditt boende till ett av våra annorlunda Boutiquerum.

Uppgradera din vistelse

Passa på och sätt en extra guldkant på din vistelse. Våga fråga oss om dina speciella önskemål - vi vill göra vårt bästa för att uppfylla dem! Kanske handlar det om en kudde som passar just dig och din nacke. Ballonger på rummet eller ett speciellt arrangemang i restaurangen.

Hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Välkomstpaket

Unna er något extra när ni ändå bor på hotell!
Det är något speciellt med att komma in på rummet och överraskas av något mer än bara hotellrummet. Ge din älskling ett champagnepaket, choklad eller en bukett blommor. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst. Naturligtvis finns även alkoholfria alternativ.
Svit hotellrum De Luxe Royal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Uppgradera rummet

Uppgradera till Boutique eller De Luxe.
Gör din vistelse ännu lyxigare i något av våra finaste rum. Att uppgradera rummet kostar från 100:-/person och natt. Tilläggen baseras på paketets grundpris i Classic-rum och kan väljas till alla våra spa- och weekendpaket.
Dessert i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Måltider

Gör er middag lite lyxigare. Köp till en extra rätt till er redan bokade paketmeny. Firar ni något hjälper vi gärna till att beställa blommor eller göra det lite extra fint på ert bord. Kanske vill ni avsluta er vistelse med lunch eller brunch? Säg till oss vid bokning så löser vi det!
Massage på Asia Spa

Behandling

Boka en ljuvlig spabehandling till dig eller någon du tycker om. Vi erbjuder ett stort utbud av Ayurvediska och österländskt inspirerade behandlingar. Behandlingar kan endast bokas i samband med spavistelse. Tänk på att alltid boka din behandling i god tid före din vistelse!
Boutiquerum garden på Varbergs Stadshotell

Kuddmeny

Vi vill att du ska sova riktigt gott hos oss. I alla sängar finns en riktigt stor kudde och en lite mindre. Båda allergivänliga fiberkuddar, fyllda med bollfiber. Önskar du någon annan kudde har vi några specialkuddar på lager. Meddela gärna ditt önskemål redan när du bokar, så finns den på rummet när ni kommer.

Faciliteter på hotellet

Här kan du ta del av ett urval kostnadsfria faciliteter som erbjuds hos oss.

För alla hotellgäster

Hotellets relaxavdelning

Hotellets relax ligger i anslutning till Boutique-rummen på plan 7. Relaxavdelningen är fristående från Asia Spa och har bland annat en stor härlig soffa för skön avslappning tillsammans med ångbastu, varm torrbastu, upplevelsedusch samt omklädningsrum och dusch. Den är inredd i Boutique-stil och tillgänglig för alla våra gäster.
Relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sköna sittplatser

Relaxen har bland annat en stor härlig soffa för skön avslappning

Relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Detaljer

I relaxen

Relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Torrbastu

Upplevelseduschar

Upplevelsedusch i relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ångbastu

Relax på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Luta dig tillbaka

Koppla av med en bok.

För alla hotellgäster

Gym

Gymmet ligger i anknytning till Asia Spa och är utrustat med Kinesis Stations. Det är lättanvända maskiner som kombinerar modern funktion med beprövad träningsteknik. Gymmet är öppet för våra hotellgäster och gäster på Asia Spa mellan kl. 06 och 22. Åldersgräns 15-år.
Gym på Asia Spa

Gym med Kinesis Stations

Vårt gym är utrustat med Kinesis® Stations – lättanvända maskiner som kombinerar modern funktion med beprövad träningsteknik.

Naturliga rörelser

Du använder dig av fria och naturliga rörelser som aktiverar den kinetiska kedjan istället för enskilda muskler.

Gym på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Gynnsam teknik

Tekniken är gynnsam för koordination, stabilitet, balans, rörlighet, styrka och reaktionsförmåga.

Gym på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Introduktion av gym

Introduktion av vårt gym hålls tisdagar kl. 14.00 och torsdagar kl. 18.30.

Trappa i k-märkt del av Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Läs mer om oss

Ett unikt hotell i Varberg

Med anor från 1902 är Varbergs Stadshotell & Asia Spa en av Sveriges främsta spa- och konferensanläggningar. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro och finna sann harmoni.
Relaterade erbjudanden:
Söndag–tisdag
Asia Spa avkoppling tempelrum

Asia Spa Long Stay

Från 3890:-/person
Koppla av på riktigt ... länge. Njut av tre härliga övernattningar, en 3-rättersmiddag, en lunch och Asia Spa under hela vistelsen.
Hofgårdens golfbana Varberg

Golfpaket Birdie

Från 990:-/person
Spela golf i Varberg och kombinera med en hotellövernattning och stor frukostbuffé! Greenfee och tillgång till gym och relaxavdelning ingår.
Kallbadhuset i Varberg

Kurortspaketet

Från 2290:-/person
Tillbringa sköna dagar i Varberg – Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa. Ankomst alla dagar.