Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Passbeskrivning

Våra aktivitetspass erbjuder återhämtning från vardagens fart och fläkt. Vi vill erbjuda er möjligheten till att nå stillhet. Ni vägleds av våra spainstruktörer. Övningarna passar alla, ung som gammal, stel som mjuk. Tänk på att inte äta 60 minuter innan passet. Var klädd i yukata eller träningskläder, barfota eller sockor.

Passbeskrivning

Indu Yoga - 60 min     
Ljus yoga som föryngrar sinnet och fyller dig med kraft. Mjuka positioner i ett tempererat rum, belyst av den klaraste måne. Klassen startar med en mjuk yin yoga flow där vi sen sjunker in i mjuka yin-positioner som arbetar på bindväven och producerar collagen som håller hud och fascia ung och elastisk.

(Utförs i träningskläder i Indus salen).
 
Medicinsk Yoga - 60 min
Verktyg för självläkning - Terapeutiska Yogaövningar, andningsövningar och meditationer som skapar en grundläggande balans i kropp och själ, fysiskt, mentalt och emotionellt.
 
Hara - 60 min
Enligt österländsk medicin är Hara center för Chi - Livskraft. Med inspiration från pilates, yoga och kampsport väcker vi vår kärna/chi till liv genom mjuka, långa rörelser i ett flöde för att bygga styrka i vår core. Mycket fokus på andning, drivkraften som utvecklar och håller oss vid liv. (Utförs i träningskläder).  
 
Surya Yoga/Solhälsning - 30 min
Surya står för sol och skapelse! Vi dansar oss igenom kreativa solhälsningar och landar slutligen i en skön djupavslappning. En perfekt peak på helgen!
(Utförs i träningskläder).
 
Pilates - 60 min
Effektiv och säker träning där du bygger upp styrka inifrån och ut. Övningarna görs stående, sittande och liggande. (Utförs i träningskläder).         
 
Qi Massage - 30 min
En självmassage-klass som jobbar sig igenom hela kroppen. Vi har kombinerat traditionell kinesisk medicin med modern västländsk. Du utför olika grepp och rörelser som får igång din Qi, livsenergi, och släpper loss spänningar i hela kroppen. Kan utföras i Yukata.

 
Meditation - 30 min
Meditation handlar om att tömma sinnet på tankar genom att koncentrera sig i nuet. Hjärnan och nervsystemet slappnar av och korppen blir full av ny energi. Passen görs liggande.
 
Yang/Styrka - 60 min
I kroppen är musklerna och blodomloppet YANG. Klassen aktiverar och ökar flödet av YANG. Fokus på hållning, andetag och en muskelgrupp i taget. Lämna klassen fylld av energi och kraft! Övningarna görs stående, sittande och liggande. (Utförs i träningskläder).
 
De Fem Tibetanerna - 30 min
Tillsammans med en kontrollerad andning och fem yogaövningar stimuleras energiflödet och ger liv åt nerver, organ och körtlar. Övningarna görs stående, sittande och liggande. (Utförs i träningskläder).
 
Qigong - 30 min
Med hjälp av mentala övningar och enkla, stillsamma samt mjuka rörelser sprungna ur den kinesiska kulturen främjar vi vår cirkulation av Qi, livskraft. Övningarna görs stående.
 
Yoga och Yogabas - 60 min
Yoga betyder förening mellan kropp och själ. Genom olika kroppspositioner "Asanas" tillsammans med en kontrollerad andning förbättras styrka, smidighet och balans mellan kroppens olika sidor. Både statiska och dynamiska övningar utförs på yogamattan. Övningarna görs sittande, liggande och stående. (Utförs i träningskläder)

Sukha/Avslappning - 30 min
Sukha - Sanskrit för Happiness, Ease, Sweet - används för att beskriva ett meditativt tillstånd. Under denna klass jobbar vi med andetaget och avslappning. Avslappningen görs liggande. (Utförs i träningskläder).

Tala Yoga 
Tala betyder rytm. Ett andetag, en rörelse är fokus i denna klass. Vi flödar och hjälper dig att hitta Din rytm genom kraftfulla och energigivande yoga-positioner. Klädsel: träningskläder.

Rajayoga - 60 min
Djupa, mjuka närande positioner som öppnar upp och hjälper dig att blomma ut till din fulla potential - less is more! Övningarna görs sittande, liggande och stående. (Utförs i träningskläder).

Ring upp mig

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.