Erbjudande

Ibland har man den bästa semestern i Sverige och vi vill därför erbjuda dig att boka en härlig hotellvistelse med övernattning och spa eller golf i Varberg till ett rabatterat pris! Vad väljer du - 500:- i rabatt eller i värdecheck?

Frukost med roomservice i hotellrum boutique garden på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Få 500:- rabatt eller värdecheck

Boka en vistelse med ankomst senast 30/6 och få 500:- rabatt/person eller 500:- i värdecheck. Värdechecken kan du ge bort eller använda själv vid ett senare tillfälle. Checken kan användas som betalmedel på vårt hotell men även våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Bokning

Bokas på tel: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com Erbjudandet kan även bokas online när det gäller 2 personer i ett dubbelrum. Önskar du boka fler eller färre personer, kontakta bokningen.

Uppge rabattkod "vårrabatt" vid bokning.

*Erbjudandet gäller nybokningar på nedan paket, utvalda datum till och med 30/6. (Paket som innehåller spa går ej att boka 1–14/6 då Asia spa har stängt för underhåll). Värdechecken gäller vid ett tillfälle t.o.m. 2020-12-31 (kan ej användas som betalmedel för alkohol). Betalning sker vid ankomst, då är det även möjligt att byta rabatten mot värdecheck om du önskar detta.

Erbjudandet gäller på följande paket


Kallbadhuset i Varberg nära Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kurortspaketet

Pris från 2290:-/person
Tillbringa några dagar i Varberg – Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa. Ankomst alla dagar. 
Golfbana på Varbergs golfklubb

Golf Eagle

Pris från 1390:-/person
Populärt golfpaket med greenfee, middag och övernattning. Perfekt för dig som vill koppla av med god mat och övernattning efter golfrundan. Gym och relax ingår.

Hole in one

Pris från 2690:-/person
Golfpaketet för dig som vill spela ännu mera golf! Två greenfee, två övernattningar och 3-rättersmiddag båda kvällarna. Gym och relax ingår.

Stora Asia Spa

Pris från 2690:-/vuxen & 1365:-/barn
Njut av två övernattningar, goda middagar och tre sköna dagar på Asia Spa. Går att boka med ankomst alla dagar.
Hotellrum De Luxe på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sommarlyx

Pris från 1690:-/vuxen & 725:-/barn
Vårt lyxigaste sommarpaket för er som vill skämma bort er lite extra. En övernattning, välkomstpaket på rummet, 4-rättersmiddag och Asia Spa. Går att boka vecka 25–32
Asia Spa vitality pool

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/vuxen & 650:-/barn
Njut av en övernattning, en 3-rättersmiddag och tillgång till Asia Spa. Ankomst alla dagar.
Japanska restaurangen Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nami-paketet med Asia Spa

Pris från 1690:-/person
Ett spapaket som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, tillgång till Asia Spa och en japansk middag på Restaurang NAMI ingår.
Bröllop på Varbergs Stadshotell

Bröllopspaketet

Pris från 2990:- för er båda
Fira bröllopsnatten i något av våra bästa rum med champagnefrukost, bubbel och fruktfat. Njut tillsammans på Asia Spa under hela avresedagen.

Våra gästers och medarbetares säkerhet är viktig för oss


Vi har öppet som vanligt och vill att du som besöker oss ska känna dig trygg med att vi vidtar rekommenderade åtgärder med tanke på coronaviruset covid-19. Läs mer om hur vi skapar en trygg upplevelse ›