Stadshotellets frukost och brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god frukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch (tillfälligt ersatt med en tallriksserverad lunch). Möt upp vännerna på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Det finns gott om plats att sitta både på vår inglasade veranda och inne i restaurangen.

Ät frukost hos oss i Varberg

Få en bra start på dagen. En frukost på Varbergs Stadshotell består av en välfylld frukostbuffé med en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. Nybakat bröd, mängder av pålägg, yoghurt, hemgjord müsli och våfflor är några av de saker som dukas upp på vår hotellfrukost. Vi vågar lova att det finns något för alla.

Frukost öppettider & priser

Måndag–fredag: kl. 06.30–09.30 
Lördag, söndag & helgdagar: kl. 07.30–10.30
Med reservation för ändringar och att avvikelser kan förekomma vissa säsonger. 

Frukost för dig som inte bor hos oss

Frukosten är även öppen för dig som inte övernattar. Välkommen att boka på tel: 0340-69 01 00 eller mail: info@varbergsstadshotell.com. (Drop in i mån av plats). Betala i receptionen vid ankomst. 

Priser:

Vardagar 125:-/person.
Röda dagar och helgdagar 165:-/person.

Barn under 12 år betalar 10:-/år

Läs mer

”Bästa brunchen”
Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

En rogivande söndag med brunch på Varbergs Stadshotell

Vår brunch har tillfälligt ersatts med en tallriksserverad lunch.

På söndagar och röda dagar serverar vi en härlig brunch varsamt komponerad av våra kockar. Brunchen består av bland annat sallader, lax, sill, kallskuret, bacon, äggröra, scones, ostbricka, croissanter, frukt och mycket mer. Du kan även göra dina egna våfflor med goda tillbehör.

Brunch öppettider & priser

Vår brunch har tillfälligt ersatts med en tallriksserverad lunch från 135:-/person.

Söndagar och röda dagar: kl. 12.00–14.30. 

Se aktuell lunchmeny här ›

Bordsbokning rekommenderas, drop-in i mån av plats.

Läs mer

I restaurangen erbjuder vi även:


Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår salladsbuffé, bröd och kaffe med en liten efterrätt.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.