Erbjudande Konferens

Hos oss kan du hålla hög säkerhet även i samband med möten! Vi tror att behovet av att mötas är stort, kanske större än vanligt. Nu kan vi erbjuda några riktigt fina erbjudanden när du bokar en konferens med övernattning*.

Fladen konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Boka konferens med övernattning – vi bjuder på tågresa eller aktivitet

I vårt konferenspaket ingår: Konferenslokal, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, middag samt logi och frukost.

Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål. Möjlighet finns att konferera avskilt, sitta i egen avdelning i restaurangen och få fika serverad i lokalen alternativt egen del av konferensvåning.

*Värde upp till 695:-/person. Gäller vid nybokning av övernattningskonferens för minst 10 pers, utvalda datum till och med 31/12 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välj ett av nedan erbjudande:

Vinprovning

Tidsåtgång: från 1 h | Minst 10 pers.
En intressant reseskildring genom druvornas förlovande länder där ni doftar och smakar er fram. En förträffligt bra aktivitet för hela gruppen innan middagen.
HÖJ MOTIVATIONEN I GRUPPEN

Teambuilding

Tidsåtgång: ca 1–1,5 h | Minst 10 pers.
En av våra teambuildingaktiviteter anpassat för din grupps önskemål. Tävlingar, övningar och aktiviteter som kan utföras både inne och ute.
Asia Spa vitality pool

Entré till Asia Spa

Tidsåtgång: ca 2–4 h | Gäller mån-tors
Ta med konferensdeltagarna till unika Asia Spa. Ge dem tid och ro att varva ner, slappna av och ladda batterierna efter en dags konfererande.
Sushiskola - konferensaktivitet på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sushiskola

Minst 10 pers.
Lär er att rulla en perfekt maki! Ni blir japanska kockar tillsammans. Välj om ni vill äta era maki-rullar i direkt anslutning till aktiviteten eller senare på kvällen tillsammans med en middag på vår japanska restaurang NAMI.
Varbergs Fästning när Varberg Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Fästning

Tidsåtgång: ca 1–1,5 h | Minst 10 pers.
Möjligheternas näste. Historia, museum och spänning, allt finns i Varbergs vagga Fästningen. En guidad visning av stadens största turistattraktion är alltid uppskattat. Gruppen tas med runt i om i dessa urgamla miljöer och tar del av historier från ett världsarv. Välj mellan visning i muséet eller guidning ute på vallarna.
Res miljövänligt till konferensen

Vi bjuder på tågresan

*Gäller för regionen Göteborg/Halmstad/Borås
Som en del i vårt miljöarbete, vill vi uppmuntra våra konferensgäster att ta sig till oss på ett miljövänligt sätt. Vi bjuder därför på tågresan* tur och retur för hela gruppen när du bokar en övernattningskonferens med helpension under 2020!

Vi jobbar för en trygg och säker anläggning


En trygg upplevelse

Vi vill att du som besöker oss ska känna dig trygg med att vi vidtar rekommenderade åtgärder med tanke på coronaviruset covid-19. Här kan du läsa mer om våra rutiner och riktlinjer för våra gäster och medarbetare.

Safehotels – Premium

Hotell som erhållit Safehotels certifiering är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.
Svanenmärkt hotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Miljöarbete och Svanen

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade så tog vi självklart den! 2006 blev vi ett av de 100 första certifierade hotellen i Sverige och 2008 certifierade vi oss enligt de nya kriterierna. I dag finns det lite mer än 250 hotell som har lyckats få licensen och som jobbar aktivt för miljön. Du kan numera i de flesta större städer göra ett aktivt val för miljön när du väljer hotell- och konferensanläggning.
Proud with passion pin 2019

Proud with Passion

Vi vill ge våra gäster en fulländad service med det där lilla extra. För att inspirera vår personal samt hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service – "Proud with Passion". Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Boka och få en gratis aktivitet

Kontakta oss

Fyll i formuläret med uppgifter och datum för ditt kommande möte samt skriv vilken av aktiviteterna du önskar boka. Vi återkopplar med förslag på upplägg och prisuppgift inom 24 timmar på vardagar.

Du kan också kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller mail: konferens@varbergsstadshotell.com

Sandra Carlsson konferensansvarig Varbergs Stadshotell & Asia Spa

SANDRA CARLSSON

Möte- & eventavdelningen
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.