Om Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group drivs i privat regi av konstnären Anna Riis och byggnadsingenjören Lars-Olof Oskarsson. I gruppen ingår Arken Hotel & Art Garden Spa, Varbergs Stadshotell & Asia Spa samt Hôtel Eggers. Gemensamt för alla tre hotellen är en strävan att utveckla, förnya och anpassa sig till dagens krav och förväntningar inom branschen. Detta tillsammans med ett stort engagemang för omvärlden både idag och för kommande generationer.

Lars-Olof Oskarsson och Anna Riis

Vi är en liten privatägd kedja, där beslut aldrig är långt borta, och där vi kan fatta dem med lika stor portion hjärta som hjärna.

Vår värld förändras i snabb takt med hjälp av den digitala världen. Samtidigt tror vi starkt på det personliga mötet, och det hoppas vi att du som gäst känner när du besöker oss.

Du gör vår vardag extraordinär!

Vi brukar säga att vi jobbar i en av de mest fantastiska branscher där vi får vara en del av många gästers anledningar till att resa, bo och äta på något av våra tre hotell. Vi sätter stor glädje i att få vara en del av detta och dela det med dig som gäst. För oss är det dessa saker som gör skillnad och som gör vår vardag extraordinär.

Hjärtligt välkommen till oss!

Våra tre hotell


Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Jorden runt i ett hotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Här möts charmigt sekelskifte och modern komfort. Kombinationen av unika rum, restauranger, Asia Spa och ombonade miljöer skapas precis rätt atmosfär föra att övernatta och känna sig som hemma. Läget är något utöver det vanliga – mitt i Varberg men ändå vid havet. Checka in och andas ut!
Fasad på Arken Hotel & Art Garden Spa
En rofylld värld

Arken Hotel & Art Garden Spa

Läget med närhet till hamnen, Volvo och bara 15 minuter från Göteborg city är unikt. Här möts du av en vänlig och hemtrevlig atmosfär med stora ytor och sköna platser att arbeta på eller bara koppla av. På Art Garden Spa har vi gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.
fasad på hotell eggers i göteborg
En sann göteborgshistoria sedan 1859

Hôtel Eggers

Bara några steg från Centralstationen i Göteborg kan du känna dig som hemma i hotellets personligt inredda rum. Hotellet är ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. Sedan 1859 erbjuder vi upplevelser och personlig service med omtanke och en mycket trevlig restaurangmiljö. Rummen ligger antingen mot det myllrande folklivet på Drottningtorget eller mot vår egen innergård, en lugn atmosfär mitt i stan.