Proud with Passion - vår egen kvalitetsstämpel

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Inga tapeter, varma källor eller desserter i världen kan mäta sig med det varma bemötande vi har mot både våra gäster och mot varandra.

Personalen är vår styrka

Vi har som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss.

För att inspirera vår personal till riktigt god service har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service. Proud with Passion är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Proud with passion pin

Proud with passion

Det är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Frida yogainstruktör Asia Spa

Personalen

Vår käraste tillgång på hotellet.

Vår ambition

Är att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss.

Proud with passion pin

Kvalitetsstämpeln

Den påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Nominering

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort om de har gett extra bra service till en gäst.

Vi ska alltid peppa och stötta varandra

Att uppmärksamma varandra direkt när vi gör någonting bra motiverar och skapar en trygg och glad stämning!

Gemenskap

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap mellan personalen på våra tre hotell.

Fråga oss gärna!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion.

Service utöver det vanliga

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort om de gett extra bra service till en gäst. Detta för att uppmärksamma varandra och ge varandra beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap. Det skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet.

Inspirerande konferenser och event

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap mellan personalen på våra tre hotell. Under 2019 tog hela personalstyrkan nattåget upp till Åre för att konferera, reflektera och arbeta med hållbarhet.

Denna resa fick många att se vårt vackra land med nya ögon. Tänk så mycket det finns att uppleva i vårt närområde. Inte behöver en ta flyget till andra länder när det finns så mycket magiskt här hemma!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

Några av alla nomineringar


Pasta - bild Pixabay

Lucas & Linnea fixade mat vid stängt kök

”En kväll kom en familj sent då de hade spenderat hela dagen på akuten. Trött och hungriga ville de beställa något att äta, men köket hade stängt. Lucas & Linnea ordnade då en pastarätt från en annan restaurang i Varberg. La upp det fint på tallrikar och löste även två goda drinkar till dem.”
Helena konferensbokare personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Helena fixade teknik från svunna tider

"Ett konferenssällskap hade önskemål om 90-talsteknik. Det finns ju inte på vårt "hi-tech-hotell" så Helena snörar på sig joggingskorna i den mörka vinterkvällen och löper hem till sin mamma och letar igenom gömmorna. Till konferensen levereras en bergsprängare värd namnet."
Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Louise hjälpte synskadade gäster

”Vi hade två synskadade gäster. Louise gick med dem runt på frukostbuffén och berättade vad vi hade och lade upp vad de önskade på deras tallrikar. Hon gick sedan med och visade dem till ett bord.”