Lediga jobb

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa arbetar vi alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och helst överträffa gästens förväntningar på våra tjänster. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer.

NU SÖKER VI NYA KOLLEGOR TILL NEDAN TJÄNSTER:


 

Jobba hos oss


Jobba på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vårt hotell erbjuder en inspirerande miljö med många härliga kollegor. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt.

Restaurangen

Det finns många olika arbetsuppgifter i restaurangen. Vi serverar á la carte, bistromeny, lunch- och frukost alla dagar och har även fester och showkvällar.

Ett roligt och omväxlande jobb

Att arbeta i restaurangen innebär en stor variation i arbetsuppgifter och arbetstider. Ett roligt och omväxlande jobb där vi arbetar tillsammans i ett härligt team.

Houskeeping/städ

Personalen på housekeeping är väldigt viktig i vår verksamhet. De ser till att våra gäster möts av en välkomnande och harmonisk miljö.

Hotell- & spareception

Arbetet som receptionist handlar i första hand om att välkomna och ge den bästa servicen till våra gäster.

Mat i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Köket

Vi erbjuder á la carte och bistromeny sju dagar i veckan. Utöver det ordnar vi förtäring till vår mötesverksamhet, arrangerar fester, bröllop, företagsevenemang m.m.

personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vaktmästeri/drift & underhåll

Arbetsuppgifterna som vaktmästare består i allt från att hålla rent och snyggt på anläggningen till reparationer på hotellrum och lokaler m.m.

Proud with passion pin

Proud with passion

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång. Proud with Passion är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vårt hotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett unikt hotell fullt med upplevelser.

Hotellrum Boutique fashion på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Unika hotellrum

178 hotellrum där charmigt sekelskifte möter modern komfort.

Asia Spa vitality pool

Asia Spa

Högst upp i hotellet finns en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

Cocktailbar Munken på Varbergs Stadshotell

Bar Munken

Två trappor upp i vårt vackra trapphus ligger cocktailbaren Bar Munken.

Förmåner du får som anställd hos oss:


Trygga anställningsförhållanden

Trygg anställning

Företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF, vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare. 

Inspirerande miljö

Vårt hotell erbjuder en inspirerande miljö med härliga kollegor. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer. 

Friskvårdsbidrag

Som anställd får du ett friskvårdsbidrag. Du får även andra fina förmåner såsom tillgång till gym och spa i mån av plats, samt möjlighet att delta i gemensamma friskvårdsaktiviteter. 

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas. Detta gäller både inom företaget i form av att prova på olika avdelningar och internutbildningar, men även externt i form av kurser och seminarier i de fall tjänsten kräver det. 
Classic hotellrum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost till förmånliga priser i mån av plats. Du får dessutom rabatt på produkter och tjänster i huset.
Förmåner försäkring och tjänstepension

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada m.m. 

Jobba på hotell, restaurang, konferens och spa i Varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en fullserviceanläggning som levererar tjänster inom flera områden. Vi är ca 120 tillsvidareanställda och därtill ett antal extraanställda medarbetare.

Vi värnar om både arbetsmiljö och miljön runt omkring oss och bedriver ett kontinuerligt arbete med att minska vår påverkan på yttre miljö. Vi är certiferade av Svanen.

Säkerhet är ett annat område vi prioriterar, både våra gästers och anställdas säkerhet. Som extern part på detta område samarbetar vi bland annat med Safe Hotels Alliance och är därigenom Premiumcertifierade. 

Läs mer om oss


Solvatten CSR

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!