Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Peacock House - hämta ny energi

Peacook House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet och lyssna till vägledd meditation. Lämna omvärlden för en stund i mörkerterapirummet och slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna.

Ljusterapirummet

Det är inrett helt i vilsamt vitt, här laddar du ny energi i behaglig värme. Njut av det livgivande ljuset, koppla av och lyssna till vägledd meditation. I vår blogg kan du se se fler bilder och läs mer om ljusterapirummet

Mörkerterapirummet

Här får du möjlighet att lämna omvärlden för en stund. Slappna av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna i dämpad belysning. Under varje bädd finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler och rengör luften. Även här kan du lyssna på musik eller få vägledd meditation i hörlurar.

Tempelrummet

Detta rum är en fristad för själen. Här vill vi starkt rekommendera att stanna upp och lyssna på dina tankar. Vänd tankarna inåt, reflektera och meditera i tystnad. Tänd ett ljus och upplev stillheten.

Kunskapsrummet

Här finns böcker om yoga och österländsk filosofi. Sjunk ner bland mjuka kuddar, meditera, lyssna på musik, se på film eller dokumentärer på storbildsskärmen.

Här finns också vårt Technogym.

Kunskapsrummet
Kunskapsrummet
Kunskapsrummet

Ring upp mig

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.