VÅRA EVENEMANG

Våren och sommaren i Varberg bjuder på en mängd roliga saker att göra, med allt från mathelger till skön musik och träning. Perfekt både för dig som är turist i Halland och för dig som bor här.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

fre - sön
3 - 21
jun - aug
Stenhuset i Vareberg - stenugnsbakad pizza i medlehavsmiljö

Stenhuset goes Italian - La Casa di Pietra

Nu har vi öppnat upp La Casa di Pietra i Stenhuset på Prästgatan igen. Här kommer du att kunna njuta av stenugnsbakad pizza hela sommaren. Välj om du vill äta på plats i vår mysiga miljö – inomhus om det är kyligt, eller utomhus om vädret tillåter – eller ta med som take away. 

Läs artikel
tis
23
aug

Från rörelse till stillhet med Jonna

Asia Spa´s yogalärare Jonna Segergren håller i denna pop-up-klass, där du kommer att möta fria rörelser från både yoga och qigong. Både dynamiska samt mer mjuka inkännande former vävs ihop för att öppna din uppmärksamhet mot din egen kärna.
Gå till evenemang
mån
5
sep
Lotus Hotel Group Hotell Spa Konferens Restaurang

Jobbmässa Lotus Hotel Group

Vill du ha ett av de roligaste jobben som finns, träffa nya människor och ge service i en underbar miljö tillsammans med fantastiska arbetskamrater? Välkommen till en eftermiddag där vi presenterar våra hotell, avdelningar och tjänster som finns att söka inom Lotus Hotel Group.
Gå till evenemang
tis
6
sep
Michelle Baker yoga teacher

Breathwork – Michelle Baker

Breathwork är en aktiv meditationsteknik som gör att du kan ansluta till ditt andetag och rensa ditt sinne och kropp från låst energi. Det låter dig känna var dina blockeringar finns och aktivt röra dig genom dem, vilket skapar en väg för en känslomässig detox.

Klassen hålls på engelska av Michelle Baker. 

Gå till evenemang
lör - sön
1 - 2
okt - okt
Malin & David Watson Dance Fitness Event

Dance Fitness Event – The Watson Way

Missa inte höstens Dance Fitness Event med proffsdansarna Malin och David Watson. Danspass, champagnemingel och mat ingår. Massor av dansglädje utlovas
GÅ TILL ERBJUDANDE
tis
4
okt

Hatha and the element of fall – Rebecka Latos

En Hatha klass där vi gör självstudier inom höstens element; metall, för att identifiera obalanser och hur vi kan mogna hållbart till hösten och vintern.

Klassen hålls på engelska av Rebecka Latos. 

Gå till evenemang
tor - lör
10 - 12
nov - nov
Teaterkungen på Varbergs Stadshotell

Showpaket – Teaterkungen

Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Händer utanför hotellet


Tivolisommar i Varberg

Tivolisommar

Tivoli kl. 12.00–20.00 | Musik kl. 18.00–20.00
Välkommen till Varbergs största kalajs för barn! Med start den 30 juni fylls Varbergs torg med hopp, lek och glädje på torsdagar och fredagar, fram till den 12 augusti.

På kvällen bjuder lokala artister under namnet "Sounds Like Summer” på stämningshöjande musik.

Varbergs torg utanför Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Torg

Torget ligger rakt utanför vårt hotell och det är torgdag onsdagar och lördagar året runt. Varbergs torg är ett av landets största och många anser att det är en av landets bästa torgmarknader.

Här hittar du blommor, frukt, grönsaker, mat, hantverk och kläder.

RIX FM Festival

Efter tre års paus är RIX FM Festival äntligen tillbaka och den 21 augusti kommer den till Varbergs torg, precis utanför vårt hotell. 

Alltid i vår restaurang


Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

À la carte & bistromeny

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
AW i lobbyn på Varbergs Stadshotell

After work

Till oss är du välkommen på after work alla dagar i veckan. På fredagar och lördagar har vi ofta underhållning i form av pianobar eller trubadur. Varmt välkommen på en skönare AW i Varberg!
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

Söndagar kl. 12–14.30 (ej juni–augusti)
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.