VÅRA EVENEMANG

Varbergs Stadshotell & Asia Spa bjuder på en mängd upplevelser – allt från spännande middagar och dryckesprovningar till musikunderhållning och träningsevent. Upplevelser som är till för både för dig som är turist i Halland och för dig som bor i Varberg eller på vårt hotell. Varmt välkommen!

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

tis - tor
9 - 20
apr - jun
La casa di pietra - stenhuset i varberg - stadshotell

Pasta i Stenhuset – La Casa di Pietra

I väntan på sommar och pizza serverar vi goda pastaluncher i Stenhuset. Från och med den 9 april och ända fram till midsommar serveras pastarätter i vår mysiga miljö. 
Gå till evenemang
fre - lör
21 - 22
jun - jun
jordgubbar i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Midsommarpaket

Välkommen att fira midsommar hos oss! En övernattning, mousserande vin och jordgubbar på rummet, en 3-rätters midsommarsupé samt tillgång till gym och relax ingår i paketet.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör
29
jun

Pridefestivalen Varberg

Pridefestivalen i Varberg är en gratisfestival arrangerad av Pride Varberg, med hjälp av Varbergs kommun samt sponsorbidrag från företag och organisationer. Varbergs Stadshotell & Asia Spa är denna helg officiellt Pride-hotell där medlemmar får erbjudande under helgen.
Gå till evenemang
fre - lör
5 - 6
jul - jul
A day at the park festival Varberg

A day at the park festival

Den 5 & 6 juli tar Sveriges nya boutique festival A Day At The Park över Södra Fästningshörnan i hjärtat av Varberg. Under två dagar kommer de bjuda på en magisk stämning med några av Sveriges bästa artister. Var med och tävla om två biljetter med övernattning!
Gå till evenemang
lör
13
jul
Rock the night festival i Varberg

Rock The Night – Festivalpaket

Gå på Sveriges största tributefestival i sommarstaden Varberg och bo bekvämt på vårt hotell. Boka ett paket med festivalbiljett, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
sön
21
jul
Diggiloo artister 2024

Diggiloo – Konsertpaket

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen med musik, humor, glädje och kärlek. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör
24
aug
Varbergs Visfestival 2024

Varbergs Visfestival – Festivalpaket

Gå på Varbergs Visfestival på vackra Getterön och lyssna på Lisa Nilsson, Amanda Ginsburg, Thomas Andersson Wij m.fl. Paket med festivalentré, god mat, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre
11
okt
Martin Stenmarck

Martin Stenmarck – Dinnershow

Martin Stenmarck bjuder på en unik kväll där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus. Välkomstmingel, show och 2-rätters middag i Spegelsalen.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör
12
okt

Dansa med Watsons

Dansa med Malin och David Watson – välrenommerade dansare och kända från Let´s Dance. Danspass, mingel och 3-rätters middag ingår. Massor av energi och dansglädje utlovas!
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre
1
nov

Gott & Blandat – Showpaket

Succéföreställningen kommer tillbaka till Varberg! Gå på en show där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar. Paket med god mat, showbiljett, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre
8
nov
Tina the Show med Lagaylia Frazier

"Tina the show" med LaGaylia Frazier – Konsertpaket

I föreställningen “Tina – The Show”, bjuder LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner. Konsertpaket med mat och logi.
GÅ TILL ERBJUDANDE
11 okt
Martin Stenmarck

Martin Stenmarck – Dinnershow

Pris från 1390:-/person (2190:- med logi)
Martin Stenmarck bjuder på en unik kväll där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus. Välkomstmingel, show och 2-rätters middag i Spegelsalen.
8 & 9 NOV

In Conversation med Stefan Andersson – Dinnershow

Pris från 1490:-/person (2275:- med logi)
En oförglömlig kväll med Stefan Andersson. För första gången kastar Stefan manus åt sidan och bjuder in till en interaktiv och personlig föreställning med låtar hans från karriär.

Alltid i vår restaurang


Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

À la carte & bistromeny

På vår à la carte-meny som serveras alla dagar i veckan hittar du välkomponerade rätter anpassade efter vad säsongen har att erbjuda. Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny.
AW i Varberg en trappa upp

AW med livemusik – en trappa upp

På fredagar blir vår after work ännu härligare en trappa upp! Här kan ni slå er ner i vår mysiga miljö, beställa något gott att dricka och lyssna till skön livemusik. Läs mer om vem som spelar i vår evenemangskalender.
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Söndagsbrunch

Söndagar kl. 12–14.30
På söndagar och alla röda dagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Möt upp dina vänner på söndagsbrunch hos oss på Varbergs Stadshotell.

Händer utanför hotellet


Varbergs torg utanför Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Torghandel på Varbergs torg

Torget ligger rakt utanför vårt hotell och det är torgdag på onsdagar och lördagar året runt. Varbergs torg är ett av landets största och många anser att det är en av landets bästa torgmarknader. Här hittar du blommor, frukt, grönsaker, mat, hantverk och kläder.