Bad & Bastu

Njut av flera sorters bastubad och svalka dig med en tropisk regndusch. Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning. Sedan väntar en välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten.

NU ÄNNU FLER UPPLEVELSER PÅ ASIA SPA

TERRASS MED UTOMHUSPOOL, BASTUR & KALLBAD

Nu har vi öppnat upp fler nyheter på Asia Spa – en ny fantastisk utomhuspool och bastu uppe på taket, med en magisk utsikt över havet och Varbergs fästning. Varmt välkommen!

Terrass med nya upplevelser

Ett nytillskott på Asia Spa är en utomhuspool och bastu uppe på taket, med en magisk utsikt över havet och Varbergs fästning.

Takterrass med utomhuspool och utsikt över Varbergs fästning

Mellan takåsarna på Asia Spa svävar en inglasad spalounge.

Här kan du vila i sköna hänggungor vid de ljusa fönsterpartierna, med utsikt i tre väderstreck.

Skiffergolv och träsnickerier tillsammans med jordiga färger och corten ger värme.

Takterrass med utomhuspool och utsikt över Varbergs fästning

Via spaloungen vandrar du sedan vidare till den stora terrassen med en varm utomhuspool och en minst sagt magisk utsikt.

Takterrass med solbäddar på Asia Spa

Här finner du även en panoramabastu med utsikt över takåsarna och havet.

Den som vågar kan ta några kliv ut till kallkaret för ett dopp i det cirka 8-gradiga vattnet.

Pendla gärna mellan det varma och kalla för den välgörande cirkulationen.

STARTA MED EN JAPANSK TVAGNINGSRITUAL

Tvagning

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig. Ge dig själv tid att reflektera.
Vitalitypool på Asia Spa

Vitalitypoolen

I vitalitypoolen får hela kroppen skön massage i 30-gradigt vatten. Rör dig mellan massagestationerna och låt vattnet bearbeta dina stela muskler. Poolen är inte avsedd för att simma i. Avrunda gärna med ett besök i något av vilrummen intill. 
Bastuoas på Asia Spa

Bastuoasen

Här kan du njuta av flera sorters bastubad. Eukalyptus mjukar upp lederna i ångbastun och saltbastun omfamnar dig med 45-gradig värme. Mellan varven kan du koppla av i den lågtempererade bastun eller ta ett friskt dopp i kallkaret.
Avkoppling i varma källorna på Asia Spa

Varma källor

I de japanska källorna sjunker du ner i det varma vattnet och känner frisk luft svepa in genom de öppna panoramafönstren. Finn inre kraft och balans i det varma vattnet.
Asia Spa fotbad

Fotbad

Fotbaden på Asia Spa, med utsikt över varma källorna är perfekta för att skämma bort dina fötter och koppla av i sinnet. Häll i en skopa salt, luta dig tillbaka och sitt i minst tio minuter.
Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1470:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Från 1790:-/person
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.

Bara Vara

Från 495:-/vuxen
Välkommen till en underbar halvdag på Asia Spa för att "bara vara". Njut av japansk tvagning, bad, bastur, skön avkoppling och olika aktivitetspass.