Samarbetspartners

Följande företag och organisationer samarbetar vi med på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Svenska Spahotell logga
Vi är medlemmar i

Svenska Spahotell

Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för gästerna att spahotellet har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.
Svanen certifiering Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Miljön är en viktigt del av vårt arbete

Svanen certifiering

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade 2006 så tog vi självklart den! Svanens kriterier ger oss en tydlig riktlinje i vårt miljöarbete och i vad vi kan göra varje dag för att minska på förbrukning av el, vatten och kemiska produkter.
Safe Hotels logga
För att du ska känna dig trygg

Safehotels certifiering

Hotell som har erhållit Safehotels certifiering världen över är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter.

Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.

Läs mer


HLR hjärt och lungräddning på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Årlig HLR-utbildning

Varje år har vi utbildning i hjärt- & lungräddning på hotellet. Då får vår personal möjlighet att lära sig och påminnas om hur vi ska göra om en gäst skulle råka ut för ett hjärtstopp. Det är en stor trygghet att veta att vi är så många som kan detta. På hotellet har vi även en hjärtstartare i receptionen.
Lotus Hotel Group

Vårt miljöarbete

Det känns viktigt att kunna bidra till något mer än bara sköna upplevelser hos oss. Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.