ARTIKLAR

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa, konferens eller event till miljö och CSR. Filtrera ämnena nedan för att finna det som intresserar just dig.

Filtrera artiklar

Senaste artiklarna


drink stadtini på bar munken
MAT & DRYCK, RECEPT

Drinkrecept - Stadtini

Stadtini är vårt eget drinkrecept med äppelmust, rom, Xanté, pressad lime och champagne. För extra smak av äppelkaka är kanten doppad i råsocker och kanel. Perfekt som fördrink till nyår eller vilken annan fest som helst. Här bjuder vi på receptet!
Läs artikel
Vinterbad brygga i varberg
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Därför mår du bra av vinterbad och kallbad

Att ta ett kallbad gör verkligen under för både kropp och hjärna. Var du på lite dåligt humör innan ditt bad är det definitivt som bortblåst efteråt och du känner dig starkare än någonsin. Du kan likna det vid en omstart av din dator när den småstrular. Efter omstarten brukar det mesta ha löst sig.
Läs artikel
Bar Munken på Varbergs Stadshotell
MAT & DRYCK, HOTELLET

Bar Munken - En del av Stadt's salonger

För knappt 100 år sedan hade Varbergs Stadshotell en så kallad bakficka. Namnet var Källaren Munken och innanför dess väggar har många varbergsbor både ätit och druckit gott under åren 1925–1977. År 2020 var det dags att återskapa en liten del av 1925 – på vårt vis idag men med glimtar från förr. Det gjordes under namnet Bar Munken den här gången. Kliv in genom huvudentrén, skrid upp genom det vackra trapphuset och finn vår cocktailbar två trappor upp.

Läs artikel
Namaste yoga på Asia Spa
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL, PERSONAL

Lär känna instruktörerna på Asia Spa

Våra instruktörer på Asia Spa är utbildade inom olika former av yoga – Yin yoga, Raja yoga, Qigong, Yang yoga, Vinyasa yoga, Chakra yoga och Hara core är några av våra klasser. Här får du möjlighet att lära känna våra yoga-instruktörer lite bättre. 
Läs artikel
Göran spamedlem Asia Spa
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Hur är det att vara medlem på Asia Spa?

Kanske har du varit på Asia Spa någon gång och tänkt den tanken? Tänk att kunna gå hit flera gånger i veckan för att koppla bort vardagen och fylla på med ny energi. Vi träffade på Göran som varit medlem hos oss länge och passade på att ställa några frågor kring vad han helst gör och gillar bäst på Asia Spa. 
Läs artikel
näckrosor
MILJÖ & CSR

Miljö & hållbarhet

Det känns viktigt att kunna bidra till något mer än bara sköna upplevelser hos oss. Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Läs artikel
MAT & DRYCK, RECEPT

Drinkrecept - Sora Sour

Uppe på vår takbar kan du avnjuta lättare tilltugg och cocktails – "Matcha Made in Heaven", "Bee Spicy" och "Sora Sour" för att nämna några. Allt serverat till kanske världens vackraste utsikt. Vill du prova att göra en av våra goda drinkar hemma? Vi bjuder på receptet till Sora Sour!
Läs artikel
Golfbana i Varberg
AKTIV LIVSSTIL

Hotell + golf i Varberg = det bästa av två världar

Är du en av alla dem som ständigt längtar efter gröna greener? Den som spelar golf vet hur underbart det är – när spelet stämmer. Det är som bekant en sport som kan ta lång tid att bemästra och efter en lång dag på banan är det extra skönt att kunna lägga sig i en skön hotellsäng och låta benen vila.
Läs artikel
Entrén på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
UPPLEV VARBERG

Vår i Varberg

Varberg är staden på västkusten med en härlig blandning av hav, kultur, aktiviteter, shopping och stadsliv. Här är guiden till det du inte får missa när du besöker Varberg under våren!
Läs artikel
Vintrig fasad på Varbergs Stadshotell
UPPLEV VARBERG

Saker att göra i Varberg på vintern

Vintern i Varberg bjuder på ett lugn, men visst finns det saker att hitta på även under årets kallare årstid. Här är våra bästa tips på saker du inte får missa när du besöker Varberg under vintermånaderna!
Läs artikel
Bröllop brudklänning och blommor på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
FEST & EVENT

Bröllop på Varbergs Stadshotell

Varbergs Stadshotell är perfekt för både brudpar och gäster. Lägg hela bröllopet på hotellet med allt från vigsel, fest och bröllopsnatt. Vi har lokaler för både stora och mindre sällskap och skräddarsyr middagen enligt brudparets önskemål.
Läs artikel
Varbergs Fästning i solnedgång
UPPLEV VARBERG

Din guide till Varberg och västkusten

Varberg är en spännande stad - nära både hav och stadskärna. En inspirerande och historisk plats med mycket att göra för alla åldrar. Här är guiden till det du inte får missa när du besöker Varberg oavsett årstid.
Läs artikel
Två megasup med människor på i Apelviken
KONFERENS

"Go outdoor" – konferens med utomhusaktiviteter

Planerar du en konferens eller kick-off? Glöm inte bort att det även är viktigt att mötas utanför konferensrummet. Vi har ett brett utbud av aktiviteter och delar gärna med oss av både kultur, natur och kunskap. Kanske passar ett aktivt äventyr som surfing din grupp? Eller en lugnare aktivitet i form av stadsvandring med vackra vyer, arkitektur och personhistoria? Vi hjälper dig att boka en aktivitet som passar din grupp.
Läs artikel
Aromaterapi på Asia Spa
SPA & HÄLSA

Aromaterapi

Aromaterapi har blivit ett populärt hjälpmedel och alternativmedicinsk terapiform för att motverka stress, depression, muskelspänningar med mera. Användningen av eteriska oljor sägs ha börjat för flera tusen år sedan med en mängd användningsområden.
Läs artikel
Skolungdomar på studiebesök SKAL-projekt
MILJÖ & CSR, PERSONAL

Skolelever på besök - SKAL-projektet

Tre gånger om året har vi glädjen att välkomna klasser från Trönninge skola till oss i samband med vårt SKAL-samarbete. Eleverna får under dagen utforska vad ett hotell är.
Läs artikel
Varbergs fästning under vintern
UPPLEV VARBERG

Sportlov i Varberg

I Varberg finns mycket att hitta på under sportlovet men allt har inte med sport att göra, det finns något som passar alla. Här är guiden till det du inte får missa när du besöker Varberg i februari!
Läs artikel
Behandling på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

En hållbar hälsa med Ayurveda

Birgitta Warfvinge är behandlingsansvarig på Asia Spa och med oss sedan tjugo år. Birgitta berättar här om en hållbar hälsa med utgångspunkt i den egna kroppen och den Ayurvediska läran.

Läs artikel
La casa di Pietra i Stenhuset
UPPLEV VARBERG

Historien om Stenhuset i Varberg

Varberg - den idag så stillsamma, inbjudande och välkomnande staden ruvar på en dramatisk historia. Staden har med sitt strategiskt geografiska läge utsatts för både angrepp av främmande nation samt drabbats av stadsbränder.

Text: Peter Börjesson - Varbergskännare

Läs artikel
Konferens på varberg stadshotell
KONFERENS

Emmas fem bästa tips för en lyckad konferens

För en lyckad konferens krävs mer än bara fina och ändamålsenliga lokaler på en strategisk plats. Vårt framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar vackert stadshotell, modern teknik och en fantastisk personal! Lägg till en riktigt bra restaurang och en av Sveriges bästa spa-anläggningar och du har allt du behöver. Här är våra bästa tips för en lyckad konferens.
Läs artikel
Vattenprovtagning på Asia Spa
SPA & HÄLSA, PERSONAL

Därför gör vi dagligen vattenprov på Asia Spa

Tack vare att våra gäster är noga med att utföra den japanska tvagningen håller sig vattnet väldigt rent på Asia Spa, men också för att vi är väldigt noga med att hålla koll på vattenvärdena genom dagliga vattenprov.
Läs artikel
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET, MAT & DRYCK, SPA & HÄLSA

Ge bort en upplevelse till den som redan har allt

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – avkoppling på Asia Spa, välgörande spabehandlingar, spännande hotellrum och massor av god mat i vår härliga restaurang. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet. 
Läs artikel
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET, MAT & DRYCK, SPA & HÄLSA

Julklappstips

Har du någon som du inte vet vad du ska ge i julklapp? Visa din uppskattning genom att ge bort ren omtanke. Våra presentkort är fyllda av välsmakande, rogivande och inspirerande upplevelser att se fram emot. 
Läs artikel
Hotellrum Boutique svit på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET

Boutique svit - Rum 824

Välkommen in i rum 824 - den ljusa sviten. Att checka in i sviten på ett hotell är alltid något extra och något du bör unna dig någon gång tycker vi. Här får du flera rum för dig själv och kan lyxa till det ordentligt. Som hemma fast borta.
Läs artikel
Hotellrum rosa De Luxe på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET

Äntligen en mer normal tillvaro

Nu när alla restriktioner äntligen släppts kan vi börja återgå till en mer normal tillvaro igen. Vi vill försäkra dig om att vi även fortsättningsvis tar ansvar för våra gäster och medarbetare, precis som vi alltid gjort. Varmt välkommen att besöka oss för avkoppling i vardagen eller en efterlängtad weekend. 
Läs artikel
Värmeljus i Tempelrummet på Asia Spa
MILJÖ & CSR

Mys med rätt ljus - för dig och miljön

Nu är de levande ljusens tid här.
Visst är det mysigt med alla tända ljus, men har du koll på vilka ljus du ska använda för både din hälsa och för miljöns skull?
Läs artikel
Ljusterapi på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Asia Spa på recept

När Johanna, en av våra medlemmar på Asia Spa, blev sjukskriven för utmattningssyndrom ordinerade läkaren henne att bland annat börja med yoga. Det visade sig att Yinyogan var den ultimata varianten för just Johanna.
Läs artikel
Smooth hammer drink bar munken på Varbergs Stadshotell
MAT & DRYCK, RECEPT

Drinkrecept – Smooth Hammer

Detta är en cocktail med smak av len grädde, choklad och apelsin. Visst låter det som en dröm?
Läs artikel
Par i vitalitypoolen på Asia Spa
SPA & HÄLSA, MAT & DRYCK

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag har blivit en dag för att uttrycka kärlek till de man älskar. Det kan göras med fina ord, uppvaktning eller gåvor. Vårt bästa tips är att överraska med det dyrbaraste som finns – tid tillsammans. 
Läs artikel
Konferenslokal på Varbergs Stadshotell
KONFERENS

Flexibla möten i Varberg

När vardagen inte riktigt är som den brukar får de flesta ta till nya grepp. Vi på Varbergs Stadshotell har öppet som vanligt och anpassar oss efter alla rådande direktiv. För den som önskar erbjuder vi allt från konferens i avskildhet till digitala möten. Eller varför inte spendera din arbetsdag hos oss istället för hemma?
Läs artikel
Watermelon negroni drink på Varbergs Stadshotell
MAT & DRYCK, RECEPT

Drinkrecept - Watermelon Negroni

Den italienska drinken Negroni skapades i Florens i slutet av 1910-talet. Det är en cocktail, gjord på en del gin, en del röd Vermouth, och en del Campari. Perfekt som aperitif.
Läs artikel
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET

Presenttips

Letar du efter en födelsedagspresent till din vän, en present till den blivande studenten, eller kanske en bröllopspresent till det lyckliga brudparet? Den bästa gåvan enligt oss är ett presentkort laddat med god mat, avkoppling på spa och en mysig hotellövernattning. 
Läs artikel
Avkoppling i hänggunga på Asia Spa
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Meditation i din hängmatta

En stunds meditation kan göra en stor inverkan på din vardag. En stund varje dag är allt som behövs och du kan till och med göra det i hängmattan. Ottilia på Asia Spa vägleder dig.
Läs artikel
Kallbadhuset i Varberg
UPPLEV VARBERG

Njut av sommaren i Varberg

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. En inspirerande och historisk plats med något för alla. Varje sommar bjuder staden på en mängd olika konserter och roliga evenemang. Här är guiden till det du inte får missa när du besöker Varberg i sommar!
Läs artikel
Moules frites
MAT & DRYCK, RECEPT

Recept på Moules frites

Sjunk ner i den mjuka blå sammetssoffan och luta dig tillbaka. Beställ något gott att dricka och låt blicken vila ut mot Varbergs torg i den tidiga skymningen. Kurrar det i magen? Förmodligen är det en gryta härligt kokta blåmusslor som skulle bota detta...
Läs artikel
Take away varberg stadshotell restaurang
MAT & DRYCK

Beställ Take away

Om du inte vill eller kan njuta av den goda maten i vår restaurang, erbjuder vi nu även avhämtning av lunch och delar av vår bistro- och à la cartemeny. Som på restaurang, fast hemma. Lunchen får du dessutom just nu till ett extra förmånligt pris!
Läs artikel
Stenhuset festlokal varberg
FEST & EVENT, KONFERENS

Stenhuset konferens- och festlokal i Varberg

Stenhuset – ett av Varbergs äldsta stenhus – kan du med fördel hyra när du är ute efter en unik och exklusiv miljö. Detta är ett hus med fantastiska lokaler som endast ligger ett kvarter från Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
Läs artikel
Festdukning i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell
FEST & EVENT, KONFERENS

Spegelsalen konferens- och festlokal i Varberg

Spegelsalen ligger i vår K-märkta del utav hotellet, det är en storslagen och fantastisk lokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. I Spegelsalen passar det utmärkt att lägga sin konferens för den lite större gruppen eller för festligare tillfällen som ett bröllop eller en kick-off.
Läs artikel
badande ungdom - staty Varbergs torg vid Varbergs Stadshotell och Asia Spa
UPPLEV VARBERG

Badande ungdom på Varbergs torg

Torget ligger precis utanför entrén till Varbergs Stadshotell & Asia Spa. I en rektangulär fontän vid torgets utkant finns en bronsskulptur kallad Badande Ungdom. Skulpturen skapades av Bror Marklund och placerades på Varbergs torg i augusti 1937.
Läs artikel
Par yoga på asia spa i varberg
SPA & HÄLSA

Gör paryoga hemma

Att göra yoga i par ger många fördelar. Du lär dig känna tillit till den andre, du får beröring och ni gör något kul tillsammans. Vi har tagit fram några enkla yogaövningar som är perfekta att göra hemma.
Läs artikel
Grönkålsjuice
SPA & HÄLSA, MAT & DRYCK, RECEPT

Nyttig juice full med vitaminer

Kål är ett riktigt "superfood" och ska du välja en grönsak att äta mycket av så är det just kål - en riktig hälsobomb. Grönkål och svartkål innehåller mycket fibrer och antioxidanter. Kål ger också en bra mättnadskänsla.
Läs artikel
Varma källor på Asia Spa
SPA & HÄLSA

De fem elementen – samverkande krafter

De fem elementen är en filosofi som har sitt ursprung i Kina. Elementen står i relation till varandra, samverkar och tar ut varandra.
Läs artikel
Värmeljus i Tempelrummet på Asia Spa
SPA & HÄLSA

Feng shui – harmoni och rätt flöden

Feng shui bygger framför allt på läran om livskraften Qi och de fem elementen trä, eld, jord, metall och vatten, vilket symboliserar det som finns mellan himlen och jorden, alltså vi människor och det som lever omkring oss.
Läs artikel
Yoga på Asia Spa
SPA & HÄLSA

Må bra enligt läran om Ayurveda

Ordet Ayurveda är sanskrit, där "Ayur” betyder liv och ”Veda” betyder vetskap eller kunskap. Med hjälp av läran om Ayurveda får vi vägledning till hur vi kan leva i vardagen och skapa mer energi, livskraft och bättre välmående.
Läs artikel
hotellrum rosa De Luxe på Varberg Stadshotell
HOTELLET

De Luxe Superior - Rum 233

En trappa ner från Asia Spa finner du våra De luxe hotellrum. Denna rumskategori ligger i vår K-märkta del av hotellet. Sekelskiftesromantik kombinerat med klassisk lyx och modern komfort. Välkommen in i De Luxe Superior - Rum 233.
Läs artikel
hotellrum de luxe varberg stadshotell & asia spa
HOTELLET

De Luxe Premium - Rum 130

Detta smakfulla rum är ett De Luxe-rum och ligger på andra våningen. Rum 130 är inte ett av våra största rum men det är mysigt och det har en härlig takhöjd. Rummet har ett rustikt ekgolv och vitt tak med stuckaturer.
Läs artikel
Restorative yoga på Asia Spa
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Restorative yoga på Asia Spa

Restorative yoga en skön meditativ och terapeutisk återhämtande form av yoga som ger dig ny ork och ett klarare sinne. Här ligger vi stöttade omslutna av kuddar och filtar för att kroppen på så vis ska våga släppa taget.
Läs artikel
HLR utbildning övningsdocka
MILJÖ & CSR

Årlig utbildning i HLR

Varje år har vi utbildning i hjärt-lungräddning på hotellet. Då får vår personal möjlighet att lära sig och påminnas om hur vi ska göra om en gäst skulle råka ut för ett hjärtstopp. Det är en stor trygghet att veta att vi är så många som kan detta. På hotellet har vi även en hjärtstartare i receptionen.
Läs artikel
yoga andning asia spa hotell i varberg
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL

Andningen ger dig balans

Andningsövningar kan du utöva närsomhelst. När du sitter på tåget, bussen, kör bil hem efter jobbet eller när du sitter i soffan och kollar på din favoritserie. Det gäller bara att fokusera på andningen, perfekt om du är lite stressad eller nervös.
Läs artikel
Recept på fröknäcke till ostbricka på Varberg Stadshotell & Asia Spa
MAT & DRYCK, RECEPT

Baka ditt eget fröknäcke

Fröknäcke har verkligen blivit populärt. Visst är det härligt att kunna servera ett hembakat knäckebröd till helgfrukosten? Linda som är frukostansvarig hos oss bakar detta varje vecka. Det serveras bland annat till den goda osttallriken på bistromenyn tillsammans med vår hemgjorda marmelad. Ostbrickan serveras även vid middagen i hotellpaket med 4-rättersmiddag.
Läs artikel
Wong yogaretreat i Spegelsalen
SPA & HÄLSA, AKTIV LIVSSTIL, FEST & EVENT

Yogaretreat i Varberg

Att åka på ett yoga retreat kan vara ett alldeles ypperligt tillfälle att ge dig själv egentid men också för att ge dig en chans att kunna utvecklas i din yoga. Michael James Wong har besökt Asia Spa flertalet gånger för väldigt uppskattade yogaretreats.
Läs artikel
Ett fint inslaget paket
HOTELLET

Tips på paketinslagning

När du ger bort ett presentkort till någon kan det vara roligt att sätta sin egen prägel på paketet. Följ våra tips och briljera med ett extra piffat paket!
Läs artikel
Ingefära
SPA & HÄLSA

Därför är ingefära bra för dig

Ingefäran räknas till de äldsta kryddorna och medicinalväxterna. Inom ayurveda har ingefära använts i hundratals år som en medicinalväxt. Ingefära används vid förkylningar och smärta men även mot illamående, åksjuka eller migrän.
Läs artikel
Cecilia Duberg på Varberg Stadshotell & Asia Spa
AKTIV LIVSSTIL

Yoga & workshops

Cecilia Duberg är leg. psykolog, mental tränare och författare, specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskap. En oktoberhelg 2018 besökte hon oss och höll en yoga- och inspirationshelg för våra gäster.
Läs artikel
Gravid på Varberg Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

Spa för dig som är gravid

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper dig under din graviditet. Även avspänning kan vara ett sätt att minska stress och förbättra sömnen. Prova till exempel avslappning, meditation eller yoga när du är hos oss på Asia Spa.
Läs artikel
Ljusterapi på Asia Spa
SPA & HÄLSA

Ljusterapi på Asia Spa

Bristen på dagsljus under hösten och vintern orsakar en stort trötthet för många. Stig därför in en stund i vårt ljusterapirum på Asia Spa.
Läs artikel
Solhälsning på Varberg Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

Starta dagen med en solhälsning

Lär dig en enkel solhälsning att starta dagen med. Solhälsningar, Surya Namaskara som de kallas på sanskrit, värmer upp kroppen, ger energi och ökar flexibiliteten.
Läs artikel
Smoothie
SPA & HÄLSA

Städa kroppen med detox!

Bli piggare, slankare och hjälp kroppen att bryta ner gifter snabbare. Att detoxa är en trend som verkar ha kommit för att stanna.
Läs artikel
Yukata japansk badrock på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

Konsten att ta på sig en yukata - japansk badrock

När du besöker Asia Spa får du ett spakit från oss som innehåller en yukata och badtofflor. Du får sedan behålla den som ett minne av ditt besök. Perfekt att använda hemma eller på stranden.
Läs artikel
spikmatta i ljusterapirummet på Varberg Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

Spikmattan som ökar ditt välmående

År 2009 blev spikmattan årets julklapp, kanske har du lagt undan din spikmatta i en garderob eller på vinden. Leta fram den, för den är fortfarande lika aktuell! Vi ger här våra bästa tips på hur du kan använda spikmattan och på vilket sätt den ger effekt!
Läs artikel
Hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
HOTELLET

Drömmer du om badkar mitt i rummet?

Vill du lyxa till det riktigt mycket och njuta av sköna bad utan att behöva lämna rummet? I några av våra boutiquerum har vi ett extra tjusigt badkar mitt i rummet.
Läs artikel
Tvagning på Asia Spa Varberg
SPA & HÄLSA

Tvagning – ritualen renar både kropp och själ

Asia Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig, tvätta dig med cirklande rörelser i riktning mot hjärtat. Ge dig själv tid att reflektera.
Läs artikel
Bastu på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
SPA & HÄLSA

Ångbastu, saltbastu och klassisk torrbastu

Inne på Asia Spa hittar du bland annat vår bastuoas. En separat avdelning med flera olika sorters bastu, en tropisk regndusch och ett kallkar. Läs mer om vad som finns i vår bastuavdelning och bastubadandets hälsoeffekter här i vår artikel.
Läs artikel
Solvatten - CSR för Varbergs Stadshotell & Asia Spa - bild MamaMikes
MILJÖ & CSR

Solvatten - Allt startar med rent vatten

Solvatten är en 10-liters portabel vattenrenare som renar och hettar upp vatten med hjälp av solljus. Våra hotell har gett 45 familjer möjlighet till rent vatten genom att skänka 50 000:- till Solvatten.
Läs artikel
Receptionister i reception
MILJÖ & CSR

Praktik - en viktig del av studierna

Regelbundet har vi praktikanter hos oss. De får, genom att uppleva vår arbetsplats från insidan, lära sig specifika färdigheter och kunskaper som behövs inom våra olika yrken på hotellet.
Läs artikel
Höstblommor vid entren på Varbergs Stadshotell
UPPLEV VARBERG

Höst i Varberg

Varberg är staden på västkusten med en härlig blandning av hav, kultur, aktiviteter, shopping och stadsliv. Här är guiden till det du inte får missa när du besöker Varberg under hösten!
Läs artikel

Läs mer om oss


Trappa i k-märkt del av Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vår historia

Hur gick det till när Varberg fick sitt Stadshotell 1902 och vad har hänt på hotellet sen dess? Hotellet var bl.a. en av de första byggnaderna som fick elektricitet och slutnotan för hela Stadshuset stannade på nästan 450 000 kr!

Jobba hos oss

Vi arbetar alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och helst överträffa deras förväntningar. Är du redo att ge våra gäster service utöver det vanliga? Välkommen att jobba med härliga kollegor i en vacker miljö.
Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group

Med ett brinnande intresse för inredning och känsla för detaljer bildar Anna Riis och Lars-Olof Oskarsson den perfekta kombinationen för att förverkliga olika personligheter för de tre hotellen som ingår i Lotus Hotel Group.