Dryck på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vi har en gedigen vinmeny och ett stort urval av öl och andra drycker. Fråga oss om tips – vi hjälper dig mer än gärna att välja rätt dryck till din maträtt!

Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vinmeny

Här kan du se och ladda ner vår vin- & dryckesmeny ›

Läs mer
Bar Munken – cocktailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken – Cocktailbar

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Här kan du slå dig ner i en alldeles unik miljö och beställa en cocktail, en klassisk drink eller en god kaffedrink efter maten.

Bar Sora – Takbar

Vår takbar Sora ligger i hjärtat av Varberg och så nära himlen du kan komma. Ta hissen upp till åttonde våningen och skåla in kvällen hos oss. Slå dig ner för bubbliga spritzers och goda smårätter. 

Drink - Watermelon negroni

Den italienska drinken Negroni skapades i Florens i slutet av 1910-talet. Det är en cocktail, gjord på en del gin, en del röd Vermouth, och en del Campari. Perfekt som aperitif och vi bjuder på receptet till en variant med vattenmelon.
”Champagne skall vara kall, torr och gratis”
Winston Churchill

I restaurangen erbjuder vi även


Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar och röda dagar (ej juni–aug), dukar vi upp vår omtyckta brunch.

Dagens lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
À la cartemeny i restaurang på Varbergs Stadshotell

Middag à la carte

Inspirationen till vår à la carte-meny hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.