En god middag i vår restaurang – mitt i Varberg

Inspirationen till vår meny hämtas från de fyra årstiderna. Vår ambition är att våra rätter i möjligaste mån ska vara tillagade av de närproducerade råvaror som finns att tillgå för säsongen. Målet är att ge dig en helhetsupplevelse, där mat och dryck samspelar. Vi vill alltid ligga i framkant med såväl service som kunskap. Välkommen till bords!

en meny komponerad med kärlek

À la carte-meny

När det gäller à la carte, korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Resultatet blir välkomponerade rätter och kompletta menyer, anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda. Målet är att du ska få en total matupplevelse i vår restaurang.

Vår à la carte serveras från kl. 18.00 alla dagar i veckan.

Vin- & dryckesmeny

Vi har en gedigen vinmeny och hjälper dig mer än gärna att välja rätt dryck till din maträtt. Fråga oss om tips!

Här kan du se vår vin- & dryckesmeny ›

Läs mer
Middag med vänner på Varbergs Stadshotell
”Så god mat & fantastiskt trevlig personal”
Nina
Facebook
Njut av vår goda mat hemma

Take away

Om du inte vill eller kan njuta av den goda maten i vår restaurang, erbjuder vi även avhämtning av lunch och delar av vår bistro- och à la cartemeny. Som på restaurang, fast hemma.

VI ERBJUDER ÄVEN:


Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Japanskt på NAMI

Vill du ha en helhetsupplevelse med en asiatisk röd tråd när du bor hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa? Lyft spavistelsen ytterligare en nivå och ät asiatisk mat på vår japanska restaurang NAMI i Varberg.
Bistrorätt och en öl

Bistromeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår bistromeny. Serveras alla dagar.
Bar Munken – cocktailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken – Cocktailbar

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Här kan du slå dig ner i en alldeles unik miljö och beställa en cocktail, en klassisk drink eller en god kaffedrink efter maten.