Flexibla möten i Varberg

När vardagen inte riktigt är som den brukar får de flesta ta till nya grepp. Vi på Varbergs Stadshotell har öppet som vanligt och anpassar oss efter alla rådande direktiv. För den som önskar erbjuder vi allt från konferens i avskildhet till digitala möten. Eller varför inte spendera din arbetsdag hos oss istället för hemma?

Digitala och trygga möten

Vi vet alla i dessa tider vikten av att värna om varandra i den miljö vi verkar. För dig med behov av externa möten vill vi informera om vad vi har att erbjuda.

Följande erbjuder vi dig som konferensgäst:

  • Luftiga lokaler med möjlighet till anpassad möblering utifrån dina önskemål. 
  • Möjlighet till exklusiv matsal just för ditt sällskap, i samband med lunch och fika.
  • Generösa avbokningsregler som anpassas utefter förutsättningar och behov.
  • Lokaler anpassade för onlinemöten och för att streama föreläsningar.
  • Som Safe Hotels – Säkerhetscertifierat hotell är alla våra medarbetare väl förtrogna med säkerheten i stort såväl som smått vid denna situation.

Digitala möten

Hos oss kan ni mötas i inspirerande miljöer – personligen, digitalt eller en kombination av båda. Vi ordnar tekniken för små och stora möten, hybridmöten och livestreaming. Tillsammans med våra samarbetspartners löser vi det mesta. 
Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset - möts i avskildhet

Är du och din grupp ute efter att ha ett lite mer avskilt möte? Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Här har ni hela huset för er själva och vi serverar gärna både fika och mat på plats. Perfekt för det lilla arrangemanget.
Getterön konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Jobba "hemma" hos oss

På Varbergs Stadshotell kan du hyra ett uppkopplat arbetsrum i skön miljö och få tillgång till både lunch och fika till förmånligt pris. Tillåt dig själv att locka fram stora tankar i inspirerande miljöer. Kontakta oss för pris.

Vi skräddarsyr efter dina önskemål


SKICKA DIN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss så hjälper vi dig att arrangera ditt möte utifrån dina behov och önskemål. Kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller mail: konferens@varbergsstadshotell.com. Du kan också fylla i formuläret nedan. Vi återkommer på vardagar inom 24 timmar.

Möte & event personal Varbergs Stadshotell

KONTAKTA OSS

Möte- & eventavdelningen
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan! Vi återkommer till dig inom kort.