Fest & Event

Glittrande gala eller fest. Vi har utställningsytor i både mindre och större lokaler, miljöer att mingla på och vi kan skapa det arrangemanget som passar just din produkt och dina gäster. Vill du ha en unik och mer privat tillställning i ett av Varbergs äldsta stenhus? Har du en bok som bör lanseras på ett alldeles unikt sätt i en Spegelsal från 1902? Har du drömt om att skapa en egen Oscarsgala för dina kollegor? Modevisning, dansuppvisning eller en rolig kickoff?

Bröllopsdukning i Stenhuset Varbergs Stadshotell

Bröllop

Varbergs Stadshotell är perfekt för både brudpar och gäster. Lägg hela bröllopet på hotellet med allt från vigsel, fest och bröllopsnatt. Vi har lokaler för både stora och mindre sällskap och skräddarsyr middagen enligt brudparets önskemål.
Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fest

Vi kan konsten att ställa till med fest. På Varbergs Stadshotell har det ätits, druckits och dansats i över hundra år – under kristallkronan i Spegelsalen, i restaurangen och numera även i ett av Varbergs äldsta hus – Stenhuset. Berätta om dina drömmar och förväntningar och vi ger dig vårt fulla engagemang. 
Band på Varbergs Stadshotell

Kick off & Event

Har du något att fira och vill ha hjälp att ordna ett lyckat event? Vi har lokaler i olika storlekar, miljöer att mingla på och möjlighet att skapa det arrangemang som passar just dig. Välkommen att kontakta oss för förslag på upplägg.
”Riktigt stort tack för en fantastisk jubileumsfest i lördags! Alla är så nöjda – verkligen toppklass på allt. Tack för fint samarbete, grym planering och fantastisk leverans av er!”
Björn

Festlokaler för alla tillfällen


Lunch- eller middagsbjudning
Restaurang på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Restaurangen

I vår restaurang kan vi duka upp för lunch, middag eller fest avskilt för din grupp. Vi kan erbjuda olika lösningar och lokaler i anslutning till restaurangen för upp till 150 personer. 

För mindre sällskap erbjuder vi även en vacker sittning i vår chambre séparée. Här sitter ni avskilt upp till 20 personer. 

Storslagen festvåning
Fest i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell

Spegelsalen

Spegelsalen är en storslagen och fantastisk festlokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. När du bokar Spegelsalen kan du bjuda in till fest för upp till 150 personer.

Lokalen dukas upp för middag och senare roddas den om till underhållning och dans om så önskas.

Unik miljö
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Stenhuset

Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget med plats för upp till 50 personer där ni har hela huset för er själva. 

Vid fint väder kan alla gäster välkomnas på terrassen i den fantastiska medelhavsträdgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet där även middagen dukas upp.

Bar Munken – cocktailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Namnet härstammar från en tidigare bakficka som fanns på hotellet under åren 1925–1977. I november 2020 nyöppnade den i form av en cocktailbar – med glimtar från förr. 

I anslutning till Bar Munken finns lokalen Ängavik som går att hyra för konferens eller event – med möjlighet att öppna upp cocktailbaren senare på kvällen. 

Event föreställning i Middelgrund lokal på Varbergs Stadshotell

Auditorium/Hörsal

Vi har även ett auditorium för 92 åhörare. Det sluttande golvet gör att alla deltagare ser vad som händer längst fram i lokalen. Lokalen ger en intim känsla och passar alldeles utmärkt som föreläsningslokal eller en mindre föreställning.

Perfekt att kombinera med exempelvis en föreläsning på dagen för att sedan ha middag och fest i närliggande lokal på kvällen. 

Innergården

Innergården är navet i huset och ligger i anslutning till våra konferens- och festlokaler på hotellet. Här kan gästerna tas emot med bubbel och snittar om så önskas, för att sedan lotsas vidare till en uppdukad festlokal. 

Denna yta är även perfekt för mingel och fikabuffé i pausen när du bokat exempelvis en föreläsning i vår hörsal.