Konferens i Varberg

Att mötas och ha en lyckad konferens kräver mer än bara lokaler. Vårt framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar anrikt stadshotell, moderna konferensmöjligheter, ett unikt asiatiskt spa och en fantastisk personal! Tillsammans med vår välrenommerade restaurang och personliga atmosfär har det gjort oss till ett av de bästa hotellen med konferensmöjligheter i Halland.

Vi erbjuder:

- Flexibla lokaler i ett centralt läge

- Energigivande pauser och aktiviteter

- Ett professionellt konferensteam

Våra olika konferenspaket


Konferens med helpension

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med en gemensam middag på kvällen. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.

  • Konferenslokal en dag
  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
  • Middag
  • Övernattning och frukostbuffé
Vitalitypool på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Konferens med helpension & spa

Ha konferens hela dagen och avsluta med att ladda batterierna på Asia Spa innan middagen. 

  • Konferenslokal en dag
  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
  • Entré till Asia Spa
  • Middag
  • Övernattning och frukostbuffé
Konferens på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagkonferens

Behöver ni någonstans att mötas över dagen? Ofta räcker det att byta miljö för att få ny energi och inspiration i mötet. Det praktiska sköter självklart vi! I paketet ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Frukost-, lunch- eller mingelmöte
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kortare möten

Har du en lansering på gång? Behöver du en lokal för en konsert, föreläsning, mingel, lunch eller frukost? Hos oss finns lokaler och mingelytor för alla tillfällen. Vi ordnar snittar eller lättare bufféer med passande dryck.
Glittrande gala eller fest
Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kick off, fest & event

Vi har utställningsytor i både mindre och större lokaler, miljöer att mingla på och möjlighet att skapa det arrangemang som passar just din produkt och dina gäster. Bröllop, modevisning, dansuppvisning eller en rolig kickoff? Vi fixar det mesta och hjälper dig att ordna ett lyckat event.

Digitala möten

Hos oss kan ni mötas i inspirerande miljöer – personligen, digitalt eller en kombination av båda. Vi ordnar tekniken för små och stora möten, hybridmöten och livestreaming. Tillsammans med våra samarbetspartners löser vi det mesta. Hör av dig till oss och berätta om dina mötesbehov och önskemål. 

Möts i unika, välutrustade lokaler på västkusten, en timme söder om Göteborg

Läget mitt i centrala Varberg, bara en timme söder om Göteborg gör det enkelt att ta sig till oss med bil eller tåg. Tågresan från Göteborg tar endast 40 minuter och efter bara några minuters promenad från tågstationen finner du vår charmiga sekelskiftesbyggnad precis vid torget. Här har vi skapat precis rätt atmosfär för att konferera, övernatta och njuta.

Detta får du när du konfererar hos oss


Fladen konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Flexibla konferenslokaler

Vi har flexibla möteslokaler i varierande storlekar. Allt ifrån grupprum och fullt utrustade konferenslokaler, till hörsal och festlokal för upp till 250 personer.

Centralt läge nära tågstationen

Vårt hotell ligger centralt, bara fem minuters promenadväg från tågstationen i Varberg och det är enkelt att ta sig till oss med tåg.

Parkering och laddplatser för elbil

Parkera inomhus i något av Varbergs p-hus för från 120:-/natt, i samband med din vistelse. Laddplatser för elbil finns ett kvarter från hotellet till en kostnad på 150:-/natt.

Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ett professionellt konferensteam

Vårt konferensteam tar hand om dig från bokning till ankomst, och finns tillgängligt för support under hela konferensen.

Konferensfika på Varbergs Stadshotell

Energigivande pauser

Det finns gott om allmänna ytor i anslutning till lokalerna. I pausen dukar vi upp en energigivande fikabuffé med något för alla smaker.

Innergården på konferensavdelningen

Mingelytor

Ta en välbehövlig paus på vår innergård. Här finns stora mingelytor med plats för grupparbeten och fika.

Varbergs Fästning

Fina promenadstråk

Vill du få lite extra energi så ta en runda runt Varbergs fästning som ligger på lagom promenadavstånd.

À la cartemeny i restaurang på Varbergs Stadshotell

Menyer komponerade med kärlek

Maten i vår restaurang inspireras av de fyra årstiderna. Ambitionen är att servera riktigt bra mat där vi i möjligaste mån använder oss av närproducerat och råvaror i säsong.

Mega SUP - konferensaktivitet på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Boka till en aktivitet

Vill ni göra något mer än bara konferera? Vi har ett stort utbud av aktiviteter. En avkopplande stund på Asia Spa, underhållning eller en fartfylld teambuildingaktivitet.

Boka till Asia Spa

Det finns möjlighet att boka till skön nedvarvning på Asia Spa efter arbetsdagen.

Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Konferera avskilt i Stenhuset

Är du och din grupp ute efter att ha ett lite mer avskilt möte? Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget.

Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Event i Spegelsalen

Är ni i behov av en stor och flexibel lokal för något speciellt event? Boka vår festlokal Spegelsalen med plats för upp till 250 personer.

Boka din konferens hos oss

Välkommen att kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller skicka en konferensförfrågan. Vi återkommer inom kort med eventuella frågor och prisuppgift på ditt kommande möte.

”Trevlig miljö för konferens, superb service & mat.”

Säkerhet, miljö och service är viktigt för oss


Arken Hotel & Art Garden Spa är Safe Hotels certifierade

Safehotels – Premium

Hotell som erhållit Safehotels certifiering är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.
Svanenmärkt hotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Miljöarbete och Svanen

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade så tog vi självklart den! 2006 blev vi ett av de 100 första certifierade hotellen i Sverige. Du kan göra ett aktivt val för miljön när du väljer en hotell- och konferensanläggning med Svanencertifiering.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vi vill ge våra gäster en fulländad service med det där lilla extra. För att inspirera vår personal samt hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service – "Proud with Passion". Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!
Ängavik konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Vill du besöka oss innan du bokar ditt möte?

Välkommen på visning

Som konferens- och mötesbokare kan ett besök på anläggningen innan mötet ge bättre förutsättningar för ett lyckat möte. Till oss är du alltid välkommen på en visning. Kontakta oss med önskemål om tid och datum så återkopplar vi till dig inom kort.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Konferens med spa eller fartfylld kick-off? Vi hjälper dig att arrangera!

Hos oss kan du hålla allt från mindre möten till stora konferenser, fartfyllda kick-offer och större fester. Vi hjälper dig att arrangera konferensen utifrån din grupps behov och önskemål. Kontakta oss på tel: 0340-69 01 15 eller mail: konferens@varbergsstadshotell.com. Du kan också skicka en konferensförfrågan till oss. Vi återkommer på vardagar inom 24 timmar.

Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

KONTAKTA OSS

Möte- & eventavdelningen
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan! Vi återkommer till dig inom kort.