Bröllop – en dag att minnas

Tänk om väggar kunde tala – då hade vi hört berättas om alla de kärlekspar som dansat sin bröllopsvals under någon av våra gnistrande kristallkronor. Vi är så glada över alla vackra brudpar som passerat vår entré på väg till eller från vigsel genom åren. På Varbergs Stadshotell är vi måna om att ge en utomordentlig och personlig service. Med vår mångåriga kunskap koordinerar vi er dag med trygga händer så att ni kan luta er tillbaka och njuta som de hedersgäster ni är.

Vilken stil vill ni ha på ert bröllop?

Inspireras av våra förslag på bröllopsfest

Det är många beslut som ska tas vid planeringen av ett bröllop. När ni bokar er bröllopsfest hos oss behöver ni inte tänka på mer än gästlistan – vi fixar resten. Vi anpassar självklart utifrån era önskemål och gör allt för att göra er dag oförglömlig!

Fest med buffe och mingel i Stenhuset

Mingelfest med buffé

Vill du ha en avslappnad bröllopsfest i en skön miljö, med mycket mingel och lite lättsammare mat? Vårt kök är mästare på att fixa festliga bufféer, och med lite goda drycker till det har du en härlig mingelfest.

Detta passar alldeles utmärkt att ha i vår festlokal Stenhuset, där ni har hela huset och en medelhavsträdgård för er själva.

Klassisk bröllopsmiddag

Bjud in till en klassisk bröllopsmiddag med väl utvalda viner. Vårt kök erbjuder välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda. Antalet rätter bestämmer ni!

Beroende på hur lång gästlistan är och vilken stil ni vill ha på bröllopet så har vi olika festlokaler att erbjuda för er stora dag.

Bröllopsdukning i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Bröllop med extra allt

Att duka upp magnifika Spegelsalen till bröllopsfest är bland det roligaste vi vet. Vi anpassar festvåningen, helt efter dina önskemål och serverar en fantastisk festmiddag. Antal rätter och nivå på drycker planeras tillsammans med bröllopskoordinator och sommelier. 

Vi hjälper gärna till att boka underhållning för att sätta den rätta stämningen på festen. Scen, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter!

INSPIRATION OCH TIDIGARE BRÖLLOP HOS OSS


Meddelanden från våra brudpar

"Ett stort tack till er för att ni gjorde vår bröllopsdag toppen! Det blev verkligen precis som vi hade tänkt oss (om inte bättre). Vi är så otroligt nöjda med allt! Ett extra stort tack till dig Lisa för all hjälp i planeringen och ett extra bollplank i våra diskussioner. Vi har verkligen tänkt på dig som vår egen bröllopskoordinator, vi är så tacksamma och glada för kontakten med dig!"
- Linda & Gustav -

 

"Vi var så otroligt nöjda med allt, ni hade fixat så otroligt bra. Lotta och Agron var så galet smidiga och effektiva under serveringen, maten var supergod och allt var toppen!"
- Angelica & Fredrik -

Välj den festlokal som passar er

Att hitta rätt lokal för ett bröllop kan vara svårt. Vi har en mängd möjligheter och beroende på hur många gäster ni vill bjuda rekommenderar vi det som passar era önskemål bäst. Oavsett om ni vill ha en liten intim bröllopsmiddag, eller ett storslaget bröllop med plats för underhållning och dans så har vi lokalen för ert bröllop!

För mindre sällskap
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Stenhuset

Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget med plats för upp till 50 personer där ni har hela huset för er själva. Vid fint väder kan alla gäster välkomnas på terrassen i den fantastiska medelhavsträdgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet där även middagen dukas upp.
Som en bal på slottet ...
Spegelsalen festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

Spegelsalen är en storslagen och fantastisk festlokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. När du bokar Spegelsalen kan du bjuda in till bröllopsfest för upp till 150 personer. Lokalen dukas upp för middag och senare roddas den om till underhållning och dans om så önskas.
Lunchvigsel eller bröllopsmiddag

Restaurangen

För mindre sällskap erbjuder vi en vacker sittning i vår Chambre Séparée som ligger i restaurangen. Här sitter ni avskilt upp till 20 personer. Vi kan även erbjuda andra lokaler för 40–60 personer i anslutning till restaurangen. Perfekt för en enklare bröllopsmiddag, lunchvigsel eller kanske helt enkelt bara för att fira kärleken!

Vigsel vid havet eller i kyrkan i Varberg

Många drömmer om att få ha sin vigsel vid havet i Varberg. Kanske vill ni vandra ner från hotellet med hela ert bröllopsfölje? En kort promenad som tar cirka tio minuter. Vill ni ha en traditionell vigsel i kyrkan är det inga problem då Varbergs kyrka ligger bara 50 meter från hotellets entré. 

Varbergs kyrka vid Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs kyrka

Bara 50 meter från vårt hotells entré stoltserar Varbergs kyrka som är från 1700-talet. Många av våra bröllopsgäster väljer att gifta sig här för att efter en kort promenad välkomnas in till dukade bord. 
Kallbadhuset i Varberg nära Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kallbadhuset i Varberg

Många bröllopsbilder har tagits vid Kallbadhuset i Varberg. Inte så konstigt kanske, då det är en fantastisk byggnad i morisk stil och med en rikedom av snickeridetaljer. 
Varbergs Fästning när Varberg Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Fästning

Kanske vill ni gifta er uppe på Varbergs fästning? Där bjuds på en vidunderlig utsikt över havet och en unik inramning i historisk miljö, med anor från slutet av 1200-talet.

Tillval som förgyller er dag


Champagne på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Mingel dagen innan

Har ni gäster som rest långt och kanske inte träffats förut? Det kan vara trevligt med ett förmingel dagen innan så alla får chans att hälsa på varann innan festen. Vi har flera ytor som passar för mingel och ordnar med mat eller lättare tilltugg och dryck. 
Band på Varbergs Stadshotell

Underhållning

Levande musik eller underhållning sätter verkligen stämningen på en fest. Vi hjälper gärna till att boka band, trubadur, dj eller annan underhållning.
Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Brunch dagen efter

När alla vänner och familj ändå är samlade är det ett ypperligt tillfälle att ses på en gemensam brunch dagen efter festen. Härligt att hinna diskutera gårdagens händelser innan alla åker hemåt. 
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra inomhus

Ett speciellt tema

Vill ni sätta ett speciellt tema på ert bröllop? Kanske vill ni ha 50-talstema i Spegelsalen eller medelhavsfest i Stenhuset? Vi hjälper er med detaljerna som krävs för att få rätta känslan på bröllopet. 
Tårtor från konditioributiken i Varberg på Varbergs Stadshotell

Bröllopstårta och blommor

Vi har många bra kontakter både när det gäller beställning av bröllopstårta och blomsterarrangemang. Vi stämmer av och ordnar så allt blir precis så som ni tänkt er. 
Bar på Varbergs Stadshotell

Egen bar

Efter middagen kan det vara roligt att ha en bar där gästerna kan beställa vin, öl eller drinkar. Självklart ordnar vi även det! Pris efter åtgång. 
Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Kontakta oss för ert drömbröllop

Vi fixar bröllopsfesten

Kontakta oss och berätta hur ni vill att ert drömbröllop ska vara. En av våra bröllopskoordinatorer tar hand om er och hjälper till med det praktiska hela vägen fram till bröllopsdagen.
Första natten som nygifta

Bo på hotellet

Unna er lyxen att bo över på hotellet. Checka in ett av våra romantiska boutiquerum och gör er klara inför bröllopet i lugn och ro. Tillbringa bröllopsnatten och avsluta vistelsen med stor härlig frukost på rummet. Vi tar givetvis även gärna emot de av era gäster som önskar bo över. 

Hotellrum rosa De Luxe 233 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Checka in hos oss

Boka ett av våra fina boutique- eller deluxerum så har ni inte långt "hem" när festen är slut. Här kan ni även i lugn och ro fixa i ordning er innan bröllopet.
Varma källor på asia spa varberg

Avkoppling på Asia Spa

Tänk att landa här dagen efter och njuta av första dagen som nygifta. Asia Spa erbjuder avkoppling på högsta nivå och ingår när du bokar vårt bröllopspaket med övernattning.