Bröllop – en dag att minnas

Tänk om väggar kunde tala – då hade vi hört berättas om alla de kärlekspar som dansat sin bröllopsvals under någon av våra gnistrande kristallkronor. Vi är så glada över alla vackra brudpar som passerat vår entré på väg till eller från vigsel genom åren. På Varbergs Stadshotell är vi måna om att ge en utomordentlig och personlig service. Med vår mångåriga kunskap koordinerar vi er dag med trygga händer så att ni kan luta er tillbaka och njuta som de hedersgäster ni är.

Vilken stil vill ni ha på er bröllop?

Inspireras av våra förslag på bröllopfest

Det är många beslut som ska tas vid planeringen av ett bröllop. Vi vill göra det enkelt för dig och har satt ihop några olika förslag på upplägg. Vi anpassar självklart utifrån era önskemål och hjälper till att göra er dag oförglömlig!

Brudbukett bröllop på Varbergs Stadshotell

Classic

Vårt klassiska bröllopspaket inleds med att gäster och brudpar välkomnas med snacks och ett glas bubbel. Därefter serveras en 2-rättersmeny med väl utvalda viner till båda rätterna. Middagen avslutas med bröllopstårta, kaffe och avec. Lite senare dukar vi upp gottebord och en enklare kvällsvickning.
Brudpar och brudbukett på Varbergs Stadshotell

Elegant

I vårt eleganta bröllopspaket välkomnas gäster och brudpar med snittar och ett glas bubbel med påfyllning. Därefter serveras en 3-rättersmiddag med väl utvalda viner. Efter middagen bjuds det på bröllopstårta och kaffe med avec. Lite senare dukar vi upp gottebord och kvällsvickning.
Brukbukett med ring på Varbergs Stadshotell

Excellent

I det excellenta bröllopspaketet inleds festen med champagne och snittar. En exklusiv 3-rättersmeny med väl utvalda viner serveras och middagen avslutas med bröllopstårta, kaffe och avec. Lite senare dukas ett gottebord upp och vid midnatt serveras en lyxig kvällsvickning.

FOTON FRÅN TIDIGARE BRÖLLOP & FESTER


Hur många personer blir ni?

Välj den festlokal som passar er

Att hitta rätt lokal för ett bröllop kan vara svårt. Vi har en mängd möjligheter och beroende på hur många gäster ni vill bjuda rekommenderar vi det som passar era önskemål bäst. Oavsett om ni vill ha en liten intim bröllopsmiddag, eller ett storslaget bröllop med plats för underhållning och dans så har vi lokalen för ert bröllop!

För mindre arrangemang
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra

Stenhuset

Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det lilla arrangemanget med plats för upp till 50 personer där ni har hela huset för er själva. Vid fint väder kan alla gäster välkomnas på terrassen i den fantastiska medelhavsträdgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet där även middagen dukas upp.
Som en bal på slottet ...
Spegelsalen festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen

Spegelsalen är en storslagen och fantastisk festlokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. När du bokar Spegelsalen kan du bjuda in till bröllopsfest för upp till 150 personer. Lokalen dukas upp för middag och senare roddas den om till underhållning och dans om så önskas.
Lunchvigsel eller bröllopsmiddag

Restaurangen

För mindre sällskap erbjuder vi en vacker sittning i vår Chambre Séparée som ligger i restaurangen. Här sitter ni avskilt upp till 20 personer. Vi kan även erbjuda andra lokaler för 40–60 personer i anslutning till restaurangen. Perfekt för en enklare bröllopsmiddag, lunchvigsel eller kanske helt enkelt bara för att fira kärleken!
Tillbringa bröllopsnatten i ett av våra romantiska boutiquerum

Bo på hotellet

Unna er lyxen att bo över på hotellet. Checka in ett av våra romantiska boutiquerum och gör er klara inför bröllopet i lugn och ro. Tillbringa bröllopsnatten och avsluta vistelsen med stor härlig frukost på rummet. Vi tar givetvis även gärna emot de av era gäster som önskar bo över. 

Hotellrum rosa De Luxe 233 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Checka in hos oss

Boka ett av våra fina boutique- eller deluxerum så har ni inte långt "hem" när festen är slut. Här kan ni även i lugn och ro fixa i ordning er innan bröllopet.
Varma källor på asia spa varberg

Avkoppling på Asia Spa

Tänk att landa här dagen efter och njuta av första dagen som nygifta. Asia Spa erbjuder avkoppling på högsta nivå och ingår när du bokar vårt bröllopspaket med övernattning. 

Tillval som förgyller er dag


Bröllop på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Mingel dagen innan

Har ni gäster som rest långt och kanske inte träffats förut? Det kan vara trevligt med ett förmingel dagen innan så alla får chans att hälsa på varann innan festen. Vi har flera ytor som passar för mingel och ordnar med mat eller lättare tilltugg och dryck. 
Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Brunch dagen efter

När alla vänner och familj ändå är samlade är det ett ypperligt tillfälle att ses på en gemensam brunch dagen efter festen. Härligt att hinna diskutera gårdagens händelser innan alla åker hemåt. 
Stenhuset Varberg La Casa di Pietra inomhus

Ett speciellt tema

Vill ni sätta ett speciellt tema på ert bröllop? Kanske vill ni ha 50-talstema i Spegelsalen eller medelhavsfest i Stenhuset? Vi hjälper er med detaljerna som krävs för att få rätta känslan på bröllopet. 
Möte & event personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Kontakta oss för ert drömbröllop

Vi fixar bröllopsfesten

Kontakta oss och berätta hur ni vill att ert drömbröllop ska vara. En av våra bröllopskoordinatorer tar hand om er och hjälper till med det praktiska hela vägen fram till bröllopsdagen.