Hotellpaket utan spa

För dig som vill komma iväg några dagar och bo på hotell i Varberg har vi satt ihop några riktigt sköna hotellpaket. Övernattning med hotellfrukost och middag i vår restaurang eller en japansk middag på restaurang NAMI. En mysig weekend på västkusten gör garanterat gott för själen – vi lovar.

Citypaketet

Pris från 990:-/vuxen, 400:-/barn
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nami-paketet

Pris från 1190:-/vuxen, 575:-/barn
Paketet som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, japansk middag på NAMI samt tillgång till gym och relax (ej Asia Spa).
11 dec
Ulrica Norberg Pausa Smart retreat

Retreat – Pausa smart – Norberg & Borga

Pris från 2150:-
Är du intresserad av att lära dig mer om återhämtning? Om hur du vilotränar, tar kloka powerpauser och om varför återhämtning är så läkande? En dag full av inspiration och kunskap.
FULLBOKAT
Champagne nyår

Nyårspaket

Från 2545:-/person
Checka in på hotell på nyårsafton och låt oss sköta festen. Paket med afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj mellan paket med traditionell eller japansk nyårssupé och med eller utan Asia Spa.
FIRA EXTRA STORT OCH STANNA LÄNGRE
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stora nyårspaketet

Från 3590:-/person
Fira nyår ordentligt och boka vårt nyårspaket med två övernattningar. Välj ett paket med traditionell nyårssupé eller en japansk nyårsmiddag på restaurang NAMI, med eller utan Asia Spa. 
NYA DATUM: 12–14 maj 2022
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 1390:-/person
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.