Hotellpaket utan spa

För dig som vill komma iväg några dagar och bo på hotell i Varberg har vi satt ihop några riktigt sköna hotellpaket. Övernattning med hotellfrukost och middag i vår restaurang eller en japansk middag på restaurang NAMI. En mysig weekend på västkusten gör garanterat gott för själen – vi lovar.

Citypaketet

Pris från 990:-/vuxen, 400:-/barn
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Restaurang Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nami-paketet

Pris från 1190:-/vuxen, 575:-/barn
Paketet som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, japansk middag på NAMI samt tillgång till gym och relax (ej Asia Spa).
Golfbana på Varbergs golfklubb

Golfpaket

Pris från 990:-/person
Vi vill slå ett slag för Varbergs vackra golfbanor. Boka ett av våra golfpaket där greenfee, övernattning och frukostbuffé ingår. Välj till middag eller fler nätter om du önskar.
16 okt
Malin & David Watson Dance Fitness Event

Dance Fitness Event – The Watson Way

Från 2175:-/person
Missa inte höstens Dance Fitness Event med proffsdansarna Malin och David Watson. Danspass, föreläsning, lunch, fika, middag och övernattning ingår. Massor av dansglädje utlovas!
12 & 13 nov
Charlotte Perelli Dinnershow Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dinner show – Charlotte Perrelli

Pris från 1590:-/person
Upplev en av våra största stjärnor i ett format du aldrig tidigare sett. En kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat, med mat och musik av toppklass. Kan även bokas med övernattning. 
24 sept, 15 okt & 26 nov
Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Champagne & bubblor

Pris från 945:-/person (1590:- m. övernattning)
Vår populära champagneprovning är tillbaka! Sommelieren Niklas Steinwall guidar dig i bubblornas värld. Välj till middag, övernattning och spa. 
4–6 & 26–27 NOV
Teaterkungen på Varberg Stadshotell & Asia Spa

Showpaket – Teaterkungen

Pris från 1180:-/person
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
7–10 okt
Ola Salo Dinnershow på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dinner show – Ola Salo

Pris från 1590:-/person
Välkommen till en unik kväll – en dinnershow med intimitet och spontanitet i centrum. Ola Salo bjuder på låtar från hela sin karriär och sånger från hans favoritartister. Kan även bokas med övernattning.