Show- & konsertpaket

Allt som oftast bjuder vi in till show- och teaterföreställningar i vår ståtliga festlokal Spegelsalen. Att vårt hotell ligger centralt i Varberg med närhet till Societetsparken, Arena Varberg och Varbergs Teater gör det även enkelt att kombinera en konsert med en övernattning hos oss. Boka ett av våra konsertpaket med entrébiljett, god mat och övernattning.

9 juli
Diggiloo turne 2023

Konsertpaket – Diggiloo

Pris från 2145:-/person
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen med musik, humor, glädje och kärlek. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
15 JULi
Rock the night festival i Varberg

Konsertpaket – Rock the night

Pris från 1750:-/person
Gå på Sveriges största tributefestival i sommarstaden Varberg och bo bekvämt på vårt hotell. Boka ett paket med festivalbiljett, övernattning och frukost.
10 & 11 NOV
Teaterkungen på Varbergs Stadshotell

Teaterkungen – Dinnershow

Pris från 1490:-/person (2190:- med logi)
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
21 okt

Showpaket – Gott & Blandat

Pris från 1795:-/person
Gå på showen Gott & Blandat där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän. Paket med god mat, showbiljett, övernattning och frukost.
14 okt
Malin & David Watson Dance Fitness Event

Dansa med Watson's

Från 1490:-/person (2245:- inkl. logi)
Dansa med Malin och David Watson – välrenommerade dansare och kända från Let´s Dance. Danspass, mingel och 3-rätters middag ingår. Massor av energi och dansglädje utlovas!