Show- & konsertpaket

Allt som oftast bjuder vi in till show- och teaterföreställningar i vår ståtliga festlokal Spegelsalen. Att vårt hotell ligger centralt i Varberg med närhet till Societetsparken, Arena Varberg och Varbergs Teater gör det även enkelt att kombinera en konsert med en övernattning hos oss. Boka ett av våra konsertpaket med entrébiljett, god mat och övernattning.

17 & 18 MARS
Ola Salo – Dinnershow

Ola Salo – Dinnershow

Pris från 1490:-/person (2190:- med logi)
En av Sveriges främsta artister, Ola Salo tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique bjuder publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.
24 & 25 MARS
Joe Labero Magic Dinner Experience på Varberg Stadshotell

Joe Labero – Magic dinner experience

Pris från 1490:-/person (2190:- med logi)
Nu får du en ny chans att se den världsberömde artisten och illusionisten Joe Labero hos oss! En magisk och exklusiv kväll med show och 2-rätters middag.
12 & 13 maj
Teaterkungen på Varbergs Stadshotell

Teaterkungen – Dinnershow

Pris från 1490:-/person (2190:- med logi)
Succéföreställningen är tillbaka! En historisk föreställning med Stefan Andersson. Njut av middag, sång och musik i denna fantastiska show. Kan bokas med övernattning och spa.
1 april
Malin Watson – Dansevent

Malin Watson – Dansevent

Från 1390:-/person (2145:- inkl. logi)
Dansa med fantastiska Malin Watson – välrenommerad dansare och känd från Let´s Dance. Danspass, mingel och 3-rätters middag ingår. Massor av energi och dansglädje utlovas!