Show- & konsertpaket

Allt som oftast bjuder vi in till show- och teaterföreställningar i vår ståtliga festlokal Spegelsalen. Att vårt hotell ligger centralt i Varberg med närhet till Societetsparken, Arena Varberg och Varbergs Teater gör det även enkelt att kombinera en konsert med en övernattning hos oss. Boka ett av våra konsertpaket med entrébiljett, god mat och övernattning.

11 okt
Martin Stenmarck

Dinnershow – Martin Stenmarck

Pris från 1390:-/person (2190:- med logi)
Martin Stenmarck bjuder på en unik kväll där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus. Välkomstmingel, show och 2-rätters middag i Spegelsalen.
21 juli
Diggiloo artister 2024

Konsertpaket – Diggiloo

Pris från 2145:-/person
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen med musik, humor, glädje och kärlek. Boka konsertpaket med god mat, konsertbiljett, övernattning och frukost.
13 JULI

Konsertpaket – Rock the night

Pris från 1675:-/person
Gå på Sveriges största tributefestival i sommarstaden Varberg och bo bekvämt på vårt hotell. Boka ett paket med festivalbiljett, övernattning och frukost.
24 aug
Varbergs Visfestival 2024

Festivalpaket – Varbergs Visfestival

Pris från 1690:-/person
Gå på Varbergs Visfestival på vackra Getterön och lyssna på Lisa Nilsson, Amanda Ginsburg, Thomas Andersson Wij m.fl. Paket med festivalentré, god mat, övernattning och frukost.
1 nov

Showpaket – Gott & Blandat

Pris från 1790:-/person
Succéföreställningen kommer tillbaka till Varberg! Gå på en show där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar. Paket med god mat, showbiljett, övernattning och frukost.
8 nov
Tina the Show med Lagaylia Frazier

Konsertpaket – "Tina the show" med LaGaylia Frazier

Pris från 1975:-/person
I föreställningen “Tina – The Show”, bjuder LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner. Konsertpaket med mat och logi.