"Tina the show" med LaGaylia Frazier – Konsertpaket

Den ultimata hyllningen till Tina Turner, 8 november

I föreställningen “Tina – The Show” på Arena Varberg, bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend!

Läs mer
Från 1975:- /person
  • En valfri lobbyrätt och ett glas öl/vin
  • Konsertbiljett och busstransport
  • En övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Bra att veta

Datum: 8 november 2024
Incheckning kl. 15 och utcheckning kl. 11. 

Plats: Konserten är på Arena Varberg

Tid: Start kl. 19.30 och slutar ca 21.30. Buss avgår från hotellet preliminärt kl. 18.45 och tillbaka från Arenan ca 20 minuter efter showens avslut. 

Bokningsinformation
Lagaylia Frazier

Mer om LaGaylia Frazier och konserten

Med sig på scenen har sångerskan ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson, en av showens producenter.

Läs mer

Följande ingår i ditt konsertpaket


Lobbyrätt

En lobbyrätt inklusive ett glas öl/vin eller alkoholfritt alternativ.

Konsert i Varberg fästningen. Foto Hidvi Group

Konsertbiljett

Tillgång till Relax

Fri tillgång till gym och relaxavdelning, där du kan njuta av bl.a. ångbastu och upplevelsedusch. (Ej Asia Spa)

Classic hotellrum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Övernattning

En övernattning i dubbelrum

Frukost Restaurang Varberg Stadshotell

Frukost

Vår stora frukostbuffé.