fredag 16 december - lördag 17 december

Varberg för Musikhjälpen

Nu bjuder Calle Karlsson och Fantastiska Underhållningsbandet åter igen in lokala artister och aktörer på vår veranda! Sedan 2017 har de varje år samlats i glasburen vid torget för att spela och underhålla, men främst för att samla in pengar till Musikhjälpens olika projekt.

Information

Tid: 16 december kl. 15.00–23.00 och 17 december kl. 09.00–15.00.

Plats: Glasverandan på Varbergs Stadshotell, Varbergs torg.

Fantastiska Underhållningsbandet Varberg för Musikhjälpen

Kom och hjälp oss hjälpa

Vi uppmanar alla varbergare att bidra till Varberg för Musikhjälpens gemensamma kassa för att tydliggöra hur mycket vi kan skapa tillsammans. I år satsar Fantastiska Underhållningsbandet och Calle Karlsson på att slå sina gamla insamlingsrekord. Efter några år med mindre arrangemang växlar Varberg för Musikhjälpen upp igen.

In och följ @varbergformusikhjalpen för mer information om tider och artister som besöker buren.

Varmt välkomna till torget och hjälp oss att hjälpa!

Tema för Musikhjälpen 2022

Årets tema för Musikhjälpen är ”En tryggare barndom på flykt från krig”.

Alla barn har rätt till en trygg barndom, men just nu är 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan.

Bidrag till Musikhjälpen 2022 kommer gå till att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga under 18 år som lever i pågående flyktsituationer runtom i världen.