tisdag 16 maj

Vin-Yin for Spring med Karolin

Vin-Yin är ett möte mellan flödande vinyasa och stillsam yin-yoga. I denna klass får vi hänge oss detta när Karolin guidar oss genom ett styrkande, lekfullt och förnyande flöde. 

Information

Tid: kl. 19.00-20.30, 16 maj 2023

Plats: Hänggungerummet på Asia Spa

Pris: 240:- (Begränsat antal platser).
Gratis för medlemmar och boende gäster.

Mer om klassen på Asia Spa

Våren är en tid för lekfullhet, kreativitet, förnyelse och utrensning. I denna klass får vi hänge oss detta när Karolin guidar oss genom ett styrkande, lekfullt och förnyande flöde. Därefter låter hon oss landa i utrensande yin-positioner som mjukar upp och stretchar ut muskler och bindväv.

En ”vårstädning” för kropp, sinne och själ som lämnar oss redo för sommarens eldiga energier.

Karolin yogainstruktör Asia Spa

Om Karolin Axelsson

Karolin är född och uppvuxen i Varberg och har alltid haft en dragning till det kustnära livet. Hon fastnade för yoga som filosofi och livsstil efter att hon gick sin första yogakurs i Los Angeles 2010. Sedan dess har yoga blivit en stor del i hennes liv som hon praktiserar både på och utanför mattan. Hon utbildade sig till yogalärare på en av Balis äldre yogaskolor - Shades of Yoga (RYT200 Yoga Alliance).

Karolins specialitet är flödande yoga och för henne är det när man hittar balansen mellan de två motpolerna av det fysiska och det stillsamma, som gör yoga magiskt.

Bokas på mail: bokning@varbergsstadshotell.com eller tel: 0340-69 01 80.