Dryck på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vi har en gedigen vinmeny och ett stort urval av öl och andra drycker. Vi hjälper dig mer än gärna att välja rätt dryck till din maträtt. Fråga oss om tips!

Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vin- & dryckesmeny

Här kan du ladda ner vår vinmeny ›

Läs mer
Bar Munken – coctailbar på Varbergs Stadshotell

Bar Munken

Två trappor upp i vårt vackra trapphus finner du cocktailbaren Bar Munken. Här kan du slå dig ner i en alldeles unik miljö och beställa en cocktail, en klassisk drink eller en god kaffedrink efter maten.

Drink - Watermelon negroni

Vi bjuder på receptet
Den italienska drinken Negroni skapades i Florens i slutet av 1910-talet. Det är en cocktail, gjord på en del gin, en del röd Vermouth, och en del Campari. Perfekt som aperitif och vi bjuder på receptet till en variant med vattenmelon.
”Champagne skall vara kall, torr och gratis”
Winston Churchill

I restaurangen erbjuder vi även


Brunch Restaurang Varberg Stadshotell

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch (ej v. 25–33).
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.