Dryck på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vi har en gedigen dryckesmeny och hjälper dig mer än gärna att välja rätt dryck till din maträtt. Fråga oss om tips!

Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dryckesmeny

Här kan du ladda ner vår dryckeslista »

Läs mer
Premiär hösten 2020

Bar Munken

En del av Stadt's salonger
För knappt 100 år sedan hade Varbergs Stadshotell en så kallad bakficka. Namnet var Källaren Munken och innanför dess väggar har många Varbergsbor både ätit och druckit gott under åren 1925–1977. Nu är det dags att återskapa en liten del av 1925 och det gör vi under namnet Bar Munken den här gången. 

Drink - Watermelon negroni

Vi bjuder på receptet
Den italienska drinken Negroni skapades i Florens i slutet av 1910-talet. Det är en cocktail, gjord på en del gin, en del röd Vermouth, och en del Campari. Perfekt som aperitif och vi bjuder på receptet till en variant med vattenmelon.
”Champagne skall vara kall, torr och gratis”
Winston Churchill

I restaurangen erbjuder vi även


Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch.
Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Dagens Lunch

Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat? Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och det ingår sallad, bröd och kaffe med en liten efterrätt. På helgen serveras en shoppinglunch.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.