Dagens lunch på Stadshotellet

Vill du äta lunch i Varberg? Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kötträtt, ett vegetariskt alternativ samt veckans fiskrätt. Är du i Varberg en lördag kanske det kan passa fint att äta en shoppinglunch i vår restaurang, med utsikt över Varbergs torg. Vi serverar dagens lunch måndag–fredag och shoppinglunch varje lördag.

Dagens lunch 135:-

Dagens lunch serveras måndag till fredag kl. 12.00–14.00 Salladsbuffé, bröd och kaffe med en liten efterrätt ingår när du äter lunch hos oss.

Server time: 2019-06-26 23:58:54
Server time: 2019-06-26 23:58:54

Jobblunch, shoppinglunch eller lyxig helglunch på lördag och söndag?

Ta med dina kollegor eller vänner på en god lunch hos oss på Varbergs Stadshotell. Vi har något för alla dagar i veckan. Jobblunch på vardagar, shoppinglunch på lördagar och brunch på söndagar. Vad är väl bättre än att umgås med goda vänner över en bit god mat?

Shoppinglunch i sommar

Veckorna 26-33 erbjuder vi vår lobbymeny alla dagar kl. 12-22. Välkommen!

Server time: 2019-06-26 23:58:54
Server time: 2019-06-26 23:58:54

I RESTAURANGEN ERBJUDER VI ÄVEN:


Frukost och brunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Frukost & brunch

Vi serverar frukost alla dagar i veckan, året om. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill unna dig en god hotellfrukost i Varberg är du varmt välkommen till oss. På söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch.
Moules frites i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lobbymeny

Vill du ha något enklare att äta? Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka från vår lobbymeny.
Torsk i restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Middag à la carte

När det gäller vår à la carte korsbefruktar och experimenterar vi. Blandar nyfikenhet med hängivet intresse. Inspirationen hämtar vi i huvudsak från det svenska köket och de fina råvarorna kommer ofta från vår närmiljö. Serveras alla dagar.

Hallands salta vindar tar dig jorden runt i våra unika lokaler

Vi har fått höra att det är spännande och inspirerande att vistas på vårt hotell. Stadshotellets stämningsfulla sekelskiftesatmosfär blandas med hotellets i övrigt moderna inredning och tusenåriga influenser från österlandet på Asia Spa. Att gå runt i våra lokaler kan liknas med att resa jorden runt i ett hotell. Från Halland/Varberg till Asien/Japan, Thailand och Indien.