Nyhet på Asia Spa – Surya & Orangeri

Äntligen kan vi välkomna dig som gäst på Asia Spa till våra nya ytor för vila och energipåfyllning. På övre plan i nära anslutning till vitalitypoolen kan du vandra vidare till vårt nya orangeri och vilrummet Surya. 

Surya – ett nytt rum för vila

Vårt nya rum för vila har fått namnet Surya – solens gud som enligt indisk mytologi är den som bär kunskap om det goda, ljuset och livet. Rummet är målat i lugna, ljusa och varma jordfärger. Här flödar dagsljuset in och hängstolar och vattensängar ger plats åt den återhämtande vilan och meditation.

Hänggungor

Vid de ljusa fönsterpartierna kan du lägga dig till ro i en av hänggungorna. Blicka ut över takåsarna, ta in ljuset och fyll på med solens goda energi.
Varma vattensängar på Asia Spa

Varma vattensängar

I en ombonad miljö med linnetextil som skapar avskildhet, kan du låta de varma vattensängarna värma dig inifrån och ut. Låt musiken omsluta dig om du vill. 

Orangeri

På övre plan hittar du vårt nya orangeri med glasade väggar och tak som ger mycket dagsljus till oss människor och växter. Här kan du sitta och vila med frukt och en kopp te. Kanske vill du koppla av med en bok eller bara njuta av den himmelska utsikten över hav och Varbergs takåsar. 

Vill du uppleva det i verkligheten?

Vissa saker är svåra att beskriva och behöver upplevas på riktigt. Boka en spaweekend eller ett av våra härliga dagspapaket så får du själv möjlighet att koppla av i de nya rummen på Asia Spa.

Relaterade erbjudanden:
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa, njut av en 3-rättersmiddag och en övernattning med frukostbuffé. Går att boka med ankomst alla dagar.
Torsdag–söndag
Varma källor på asia spa varberg

Evening Spa Exclusive

Från 1790:-/vuxen
Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid. Checka in, ät en bistrorätt och njut av spa i månens sken. Lite senare får du avnjuta av en asiatisk plocktallrik i vårt nya orangeri.

Bara Vara

Från 495:-/person
Spendera en halvdag på Asia Spa med varma bad, bastu och skön avslappning.